Survivor τελικός: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζουν Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης
Media

Survivor τελικός: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζουν Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης

Survivor τελικός: To αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από το Instagram.

Μετά τον James Καφετζή και την Νικολέτα Μαυρίδη που ενώ βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο χώρο διεξαγωγής του ημιτελικού στο Γαλάτσι αλλά έφυγαν καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, από το αποψινό live του τελικού απουσίαζαν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Ποιος είναι ο λόγος της απουσίας τους;

Οι δύο τους επειδή ήρθαν σε επαφή με τον James Καφετζή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αποφάσισαν να μπουν σε προληπτική καραντίνα.

«Έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ ο Νίκος Μπάρτζης σημείωσε:

«Ο μαϊντανός James Καφετζής μετά από ραπιντ τεστ που έκανε βγήκε θετικός…επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του θεωρώ υπεύθυνο να κάτσω σπιτάκι μου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δω από εδώ τον Ηλία Μπόγδανο να το σηκώνει».

Ο James θυμίζουμε πως δημοσίευσε μία φωτογραφία του και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από τον ημιτελικό.

«Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό. Για την ασφάλεια όλων μας δε θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό απόψε, καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα. Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα» έγραψε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Να σας υπενθυμίσουμε πως θετική στο rapid test βγήκε και η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία επίσης αποχώρησε από το Άλσος Βεΐκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved