Survivor: Όλα όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό! Οι σέξι εμφανίσεις, τα δάκρυα και τα highlights!
Media

Survivor: Όλα όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό! Οι σέξι εμφανίσεις, τα δάκρυα και τα highlights!

Survivor τελικός: Η αποψινή βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση και ενθουσιασμό τόσο για τους δύο φιναλίστ όσο και για τους πρώην παίκτες και φυσικά για το κοινό! 

Το gossip-tv βρισκόταν φυσικά εκεί από την πρώτη στιγμή για να καταγράψει τα πάντα και να σας μεταφέρει όλα όσα έδειξαν αλλά και δεν έδειξαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια του live.

Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος τελικά το... σήκωσε μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα γεμάτο χαρά.

Από νωρίς είχαν αρχίσει να καταφθάνουν οι πρώην παίκτες με τις γυναίκες παίκτριες να είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη.

Πιο σέξι οι εμφανίσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου αλλά και της Καρολίνας όπως και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Όχι βέβαια πως η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μάλιστα εμφανίστηκε και στη σκηνή να τραγουδήσει το νέο της τραγούδι πήγαινε πίσω.

Δείτε παρακάτω:

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκαν, στην αρχή της βραδιάς οι δύο φιναλίστ Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος οι οποίοι δείχνουν να έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Δυνατή στιγμή και εκείνη που ο Σάκης Κατσούλης λύγισε και έχοντας στο πλευρό του τη Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως ήταν τυχερός που την είχε κοντά του σε αυτό το ταξίδι του Survivor.

Όμορφη έκπληξη και η παρουσία της αγαπημένης του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρας στο πλευρό του.

Φυσικά το κέφι πήρε φωτιά όταν στη σκηνή εμφανίστηκε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για να τραγουδήσει ενώ ακολούθησε ο Πάνος Καλίδης για να ξεσηκωθούν οι πάντες με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος τραγούδησε δύο φορές το "Σπάω τα ρολόγια" όπως βέβαια και ο μικρός Νικόλας, ο γιος του Ντάφυ, που πολύ χαριτωμένα τραγούδησε a capela την επιτυχία του πατέρα του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Survivor βρέθηκε και ο παραγωγός του παιχνιδιού, ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος μίλησε με χαρά για το τέλος του με τόσο όμορφο τρόπο.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Τούρκος παραγωγός για τη βραδιά:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved