Survivor τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής - Σήκωσε το τρόπαιο με τη Μαριαλένα
Media

Survivor τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής - Σήκωσε το τρόπαιο με τη Μαριαλένα

Μετά από επτά μήνες, δεκάδες επεισόδια και αμέτρητες στιγμές στον στίβο μάχης, στις παραλίες και στις καλύβες έφτασε η στιγμή που όλοι περίμεναν. Το live του τελικού ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο!

Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης ήταν οι δυο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική φάση με τον δεύτερο να σηκώνει το τρόπαιο! Εδώ και μέρες τα προγνωστικά είχαν «μιλήσει» ωστόσο κανείς δεν αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο αποψινός τελικός θα εξελισσόταν σε ένα μεγάλο ντέρμπι!

Κι έτσι έγινε αφού κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας μπορεί ο Σάκης να είχε συνεχώς ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο «απειλητικά» ακολουθούσε και ο Ηλίας. Τελικά ο κόσμος επέλεξε τον Σάκη κι έτσι είναι ο παίκτης που αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής.

H άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο έγινε τον Φεβρουάριο και η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πρώην αγαπημένη του, δεν τον υποδέχτηκε και με πολλή χαρά. Δεν περίμενε να τον δει μπροστά της και όταν αυτό έγινε, έδειχνε αμήχανη, θυμωμένη και δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί. Εκείνος πάλι από την πλευρά του, δήλωνε στην κάμερα πως ο λόγος που είχε μπει στο παιχνίδι ήταν γιατί ήθελε να βρεθεί κοντά της, να την προστατεύσει, να τη βοηθήσει. Και η αλήθεια είναι πως κράτησε την υπόσχεσή του, με τα δύο παιδιά να έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, παρά την αμηχανία των πρώτων στιγμών.

Ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι "διαβασμένος", ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, τουλάχιστον σε επίπεδο "κλικών" και παρεών μεταξύ των παικτών. Ήξερε πως έπρεπε να αντιπαρατεθεί απέναντι στον δυνατό James Καφετζή και τον κολλητό του Νίκο Μπάρτζη και προς έκπληξή του -γιατί δεν μπορούν να γίνονται όλα με καταστρωμένο σχέδιο- ήρθε κοντά με τον Τριαντάφυλλο. Έκλαιγε ο Σάκης όταν το κοινό αποφάσισε να δείξει την έξοδο στον Ντάφυ και έπρεπε να βρει τη δύναμη για να συνεχίσει. Και τη βρήκε. Και να που με πείσμα, αγωνιστικό πνεύμα και στιγμές που τον έφεραν κοντά στο κοινό κατάφερε να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.

Δες το βίντεο της ανακοίνωσης και τις πρώτες δηλώσεις του νικητή

• Ο Σάκης ( Αθανάσιος) Κατσούλης είναι γεννημένος 19 Νοεμβρίου 1990
• Είναι σκορπιός στο ζώδιο
• Εχει ύψος 1,84
• Γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες
• Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων
• Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ
• Έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 χρονών
• Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις
• Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσικοθεραπεία
• Ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας, καθώς έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες

Δες φωτογραφίες από τη στιγμή της ανακοίνωσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved