Survivor τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη: Ο Ηλίας, η πρόταση γάμου και τι θα κάνει το έπαθλο!
Media

Survivor τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη: Ο Ηλίας, η πρόταση γάμου και τι θα κάνει το έπαθλο!

Survivor τελικός: Μόλις λίγα λεπτά μετά τη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης, έχοντας αγκαλιά τον Ηλία Μπόγδανο με τον οποίο μοιράστηκε αυτό το ταξίδι μίλησε στους δημοσιογράφους για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το μέλλον τους αλλά και τι θα κάνει το έπαθλο του παιχνιδιού. 

Ο μεγάλος νικητής, φανερά συγκινημένος και φυσικά ευτυχισμένος με την έκβαση της βραδιάς και τον θρίαμβό του, δεν έκρυψε τη χαρά του που αγκαλιάστηκε με τόση αγάπη από τον κόσμο.

Όταν ρωτήθηκε για την πρόταση γάμου που κάποιοι θα ήθελαν να τον δουν να κάνει στη Μαριαλένα, ο Σάκης παραδέχτηκε: "Την αγαπάω, τη λατρεύω και πρέπει να συζητήσουμε τι θα γίνει στο μέλλον μεταξύ μας αλλά πρόταση γάμου δεν υπάρχει".

Όσο για το έπαθλο των 100.000 ευρώ και πώς θα το αξιοποιήσει όταν το λάβει στα χέρια του, ο Σάκης ως επιχειρηματίας που είναι δεν θα μπορούσε παρά να σκεφτεί πως πρέπει να ενισχύσει λίγο τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις του που όπως όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν πληγεί λόγω της κρίσης από την πανδημία.

Φυσικά, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον δεύτερο μεγάλο νικητή της βραδιάς, τον Ηλία Μπόγδανο για τον οποίο είπε πως πράγματι ήταν τιμή του που ήταν τόσο άξιος αντίπαλός του και πως εύχεται να συνεχίσουν στο μέλλον να κάνουν παρέα και να είναι ο Ηλίας στη ζωή του.

Δείτε στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο τι άλλο είπαν οι δύο φιναλίστ και πρωταγωνιστές του τελικού του Survivor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved