Survivor: Οι πρώτες στιγμές του Ηλία Μπόγδανου στο σπίτι του μετά τον τελικό!
Media

Survivor: Οι πρώτες στιγμές του Ηλία Μπόγδανου στο σπίτι του μετά τον τελικό!

Survivor τελικός: Ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο ριάλιτι επιβίωσης και είναι ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στο σπίτι του με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τους γονείς και τους φίλους του!

Η σύντροφός του όλο αυτό το διάστημα που ο Ηλίας ήταν μέσα στο παιχνίδι κράτησε χαμηλό προφίλ και δεν μίλησε στις κάμερες, το μόνο που έχει πει, είναι: «Τον στηρίζω πάρα πολύ».

Ο τραγουδιστής λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού του Survivor επέστρεψε σπίτι του και άνοιξε ξανά το κινητό του.

Ο ίδιος ο πρώην παίκτης πόσταρε δύο βίντεο και τόνισε: «Παιδιά είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»!

Ο Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του στον αθλητισμό και την μουσική. Είναι 30 ετών. Είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή, στην Αθήνα. Οι INCO ξεκίνησαν το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μάλιστα, έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, ενώ πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town, live εμφανίσεις. Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles, ενώ την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ειδικά για αυτούς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved