Survivor τελικός: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα που σημείωσε!
Media

Survivor τελικός: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα που σημείωσε!

Survivor τελικός:  Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και το παιχνίδι σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης

Η βραδιά του τελικού ήταν γεμάτη συγκίνηση και ενθουσιασμό τόσο για τους δύο φιναλίστ όσο και για τους πρώην παίκτες και φυσικά για το κοινό!

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκαν, στην αρχή της βραδιάς οι δύο φιναλίστ Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος οι οποίοι δείχνουν να έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Όμορφη έκπληξη και η παρουσία της αγαπημένης του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρας στο πλευρό του.

Στον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Survivor βρέθηκε και ο παραγωγός του παιχνιδιού, ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος μίλησε με χαρά για το τέλος του με τόσο όμορφο τρόπο.

Φυσικά το κέφι πήρε φωτιά όταν στη σκηνή εμφανίστηκε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για να τραγουδήσει ενώ ακολούθησε ο Πάνος Καλίδης για να ξεσηκωθούν οι πάντες με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος τραγούδησε δύο φορές το "Σπάω τα ρολόγια" όπως βέβαια και ο μικρός Νικόλας, ο γιος του Ντάφυ, που πολύ χαριτωμένα τραγούδησε a capela την επιτυχία του πατέρα του.

Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Σάκης είναι ο νικητής του survivor!

Tι νούμερα έκανε ο τελικός του παιχνιδιού;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, σημείωσε 38,9% στο δυναμικό κοινό και 40,8% στο γενικό σύνολο. Το πρόγραμμα πέρασε σε αρκετά τέταρτα πάνω και από το 50%, φτάνοντας έως το 56,5% την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved