Survivor: Έτσι αντέδρασε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη Τριαντάφυλλου - Καλίδη
Media

Survivor: Έτσι αντέδρασε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη Τριαντάφυλλου - Καλίδη

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου έφερε αντιδράσεις τόσο που ακόμη και ο Γιώργος Λιανός τρόμαξε με το τι θα ξεστόμιζε την ώρα του live ενώ ο Πάνος Καλίδης ήρθε και το αποτελείωσε.

Αποκάλυψαν ποιο ζευγάρι συνευρέθηκε ερωτικά όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Την αποκάλυψη είχε κάνει πριν λίγο καιρό η Ελίζαμπεθ Ελέτσι όταν σε συνέντευξή της είχε πει: «Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και καλά. Εννοείται ότι το είχαμε καταλάβει όλοι. Ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά μπροστά μας, τσακωνόντουσαν συνέχεια, κλάματα και γιατί το είπες αυτό και γιατί το έκανες αυτό κι εγώ ξέρω και έμαθα ότι κάτι είχε παιχτεί. Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε σεξ στο Survivor. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα η γυναίκα. Όταν έγινε αυτή η συνεύρεση, που έχει αναφερθεί, μετά από μέρες το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε κάποιους περίεργους διαπληκτισμούς. Τώρα αυτοί έχουν φύγει από το παιχνίδι, είναι φίλοι κανονικά και τα λένε», είχε πει.

Κατά τη διάρκεια του live του τελικού του survivor o Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο θέλοντας να αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί οι δυο πρώην παίκτες. «Θέλω να το πω αλλά… είναι πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία», είπε ο Ντάφυ με τον Πάνο να συμπληρώνει:

«Νόμιζα πως ο Τριαντάφυλλος θα πει κάτι σχετικά με αυτό που έλεγα εγώ και τελικά «έδωσε» αυτούς που έκαναν σεξ», είπε.

Σήμερα, 6 Ιουλίου ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε στο Happy Day που ήταν καλεσμένος: «Όταν ειπώθηκε η Ελευθερία κοκκίνισε. Δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί τότε ήμασταν σε διαφορετικές παραλίες, αν θυμάστε το σκηνικό. Άρα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ζήτησε μικρόφωνο να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν. Το μικρόφωνο το είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπου βλέπει μικρόφωνο, δεν το αφήνει. Νόμιζε ότι ήταν στο συμβούλιο»!

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε ότι είναι «πολύ χοντρό, ειδικά αν δεν ισχύει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved