Καλοκαίρι #not: Ο διαπληκτισμός του πατέρα του Σάκη στον τελικό και η μεγάλη αποκάλυψη!
Media

Καλοκαίρι #not: Ο διαπληκτισμός του πατέρα του Σάκη στον τελικό και η μεγάλη αποκάλυψη!

Καλοκαίρι #not: «Πόλεμος» στο live του Survivor για μια θέση!

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να παρακολούθησε μια όμορφη βραδιά με εκπλήξεις, συγκινήσεις και εξομολογήσεις, ωστόσο παρασκηνιακά και λίγο πριν την έναρξη της ζωντανής αναμετάδοσης έγινε το «έλα να δεις».

Ποιος είναι ο λόγος;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #Not.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρθηκε πως ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη ζήτησε από την παραγωγή να κατέβει η οικογένεια και οι φανς λίγο πιο κάτω, δηλαδή να είναι πιο κοντά στον Σάκη, καθώς οι πρώτες θέσεις είχαν γεμίσει με φανς του Ηλία Μπόγδανου με αποτέλεσμα ο νικητής να ακούει μόνο συνθήματα υπέρ του Ηλία και να νιώθει άσχημα ψυχολογικά.

Ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να συμβεί με την γενική διευθύντρια περιερχόμενου lifestyle της εταιρίας DPG, Διονυσία Ζαπατίνα να αποκαλύπτει τον λόγο. «Οι θέσεις παιδιά, μέσα στο θέατρο δεν είναι αριθμημένες. Πέρα από τους παίκτες και του γονείς που γνωρίζουν πού θα καθίσουν γιατί πρέπει να έχουν τα πλάνα όλα τα υπόλοιπα είναι free. Πας και κάθεσαι όπου θέλεις», αποκάλυψε.

Αυτό το σκηνικό ήταν ένα «μελανό» σημείο, ωστόσο σίγουρα έχει ήδη ξεχαστεί αφού ο Σάκης Κατσούλης παρά τη μικρή διαφορά αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved