Ένταση στο Πρωινό: Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του Ντάφυ: «Προκλητικός! Εξυπνάκιας, χυδαιότητα!»
Media

Ένταση στο Πρωινό: Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του Ντάφυ: «Προκλητικός! Εξυπνάκιας, χυδαιότητα!»

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου μετά το τέλος του survivor!

O Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 τόσο με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τις ερωτικές περιπτύξεις στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και με τη δήλωση που έκανε για την μάνα της Μαριαλένας που τη θεώρησε προκλητική και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του που τραγούδησε on camera με τον 5χρονο γιο του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε έντονο ύφος: «Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»!

Και υπογράμμισε: «Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ… Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor»!

Η δε Φαίη Σκορδά είχε άλλη άποψη και τόνισε ότι της άρεσε η στιγμή που είδε τον Τριαντάφυλλο με τον γιο του και ανέφερε στο πρωινό: «Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εμένα μου άρεσε η στιγμή που τραγούδησε με τον γιο του. Έλα μωρέ Γιώργο, ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με την οικογένεια του. Μη κάνεις κριτική. Εσύ θα αποφασίσεις για τα δικά σου παιδιά και τη δική σου οικογένεια».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved