Ο Σάκης απάντησε ανοιχτά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Μαριαλένα – Η σχέση με τον Λιβάνη
Media

Ο Σάκης απάντησε ανοιχτά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Μαριαλένα – Η σχέση με τον Λιβάνη

Στην εκπομπή Love It φιλοξενήθηκε στο μεσημέρι της Τρίτης (6-07) ο νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης.

Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο βιώνει την απόλυτη επιτυχία και ευτυχία έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους τον στήριξαν.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και αγαπημένη του Μαριαλένα για την οποία ο Σάκης μίλησε συγκινημένος. Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης και αν γνώριζε πως η Μαριαλένα πριν μπει στο ριάλιτι είχε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Γνωρίζονται οι δυο άντρες;

«Δεν έχουμε κάνει καμία σκέψη με τη Μαριαλένα για το τι θα γίνει μετά το παιχνίδι. Είμαι εδώ λίγες ώρες μετά τον τελικό και δε ξέρω τι μου γίνεται. Τη λατρεύω την αγαπάω και δε θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου.

Ήξερα από φήμες πως ήταν με τον Γιώργο Λιβάνη η Μαριαλένα. Είχαμε πάει και στο μαγαζί του πιο παλιά με τη Μαριαλένα, αλλά με τον Γιώργο Λιβάνη δεν ήμασταν φίλοι. Δε θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν έχω προσπαθήσει να διεκδικήσω κοπέλα που βρίσκεται αλλού. Ακόμη κι αν σε πονάει, κάνεις πίσω. Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του άλλου και να δημιουργήσω πρόβλημα.
Δε θα ήθελα ένα κορίτσι που δε με θέλουν οι γονείς της. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα.

Για να υπάρχει μια υγιής σχέση μεταξύ ενός ζευγαριού και η οικογένεια πρέπει να είναι υγιής. Δε νομίζω πως μπορείς να παραμελήσεις την οικογένειά της. Είναι απόλυτα λογικά να πουν οι γονείς της Μαριαλένας κάτι. Δε μπορούν όλοι να αντιληφθούν τις καταστάσεις το ίδιο. Πόσω μάλλον όταν είσαι γονιός. Όλοι έχουμε την άποψή μας. Υπήρξε ένας χωρισμός που ο καθένας κρατάει πικρίες. Εγώ τα δικαιολογώ όλα. Και εγώ με τον πατέρα μου έχω έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση γιατί πολλές φορές είναι απόλυτος. Στον πατέρα μου τον ίδιο είπα πως όλα είναι ρευστά. Αλλά είναι μπαμπάς. Δεν μπορώ να του αφαιρέσω το δικαίωμα να λέει αυτά που θέλει για τον γιο του», είπε ο Σάκης μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved