Ιωάννα Λίλη: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη
Media

Ιωάννα Λίλη: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Καλοκαίρι #not: Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, ήταν το πρωί της Τρίτης (6/7) η Ιωάννα Λίλη.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει και το μυστικό του γάμου της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Κλείνω το μάτι τσακίρικα στην νέα πρόκληση που μου έχει δοθεί, ξανά εδώ στο Open. Ξεκινήσαμε εχθές την εγγραφή και σήμερα συνεχίσουμε αδιάκοπα. Είναι μεγάλη μου χαρά να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν διακριθεί και έχουν ξεχωρίσει», είπε αρχικά στην Ελένη Τσολάκη και στο “Καλοκαίρι #not” για το νέο της ξεκίνημα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά της, τα δύο παιδιά της και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, απαντώντας στο εάν θέλουν τα παιδιά να συνεχίσουν στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και ποιο είναι μυστικό της επιτυχίας του γάμου της.

«Η δημιουργία μιας υγειούς οικογένειας ήταν στα σχέδιά μου. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό! Έχω έναν υπέροχο άνθρωπο δίπλα μου, τον σύζυγό μου. Είναι υπέροχος πατέρας. Έχει μάθει να αγωνίζεται και να κάνει θυσίες. Έχει υψηλές αξίες. Τα παιδιά μου είναι καλά παιδιά και έχουν πάρει καλά στοιχεία. Η εμπιστοσύνη, η πίστη και ο αλληλοσεβασμός είναι οι βασικοί πυλώνες σε μία σχέση για να μπορέσει να συνεχίσει και να υπάρξει», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Λίλη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved