Απόστολος Γκλέτσος: Άφωνη η Δανάη Μπάρκα με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Media

Απόστολος Γκλέτσος: Άφωνη η Δανάη Μπάρκα με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη! φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωί της Τετάρτης (7-07). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή κάνοντας μια αποκάλυψη που άφησε άφωνη τη Δανάη Μπάρκα.

«Δεν έχω απωθημένο έναν γάμο. Στα 55 έχω κόρη της παντρειάς, τι να παντρευτώ εγώ; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως είναι σε σχέση:

«Συντροφικότητα βεβαίως. Την θέλω και την έχω. Βεβαίως και υπάρχει σύντροφος»

«Τι ήταν αυτό τώρα; Μέχρι τρεις είναι δεσμός. Τι να κάνω, δεν έχει και γιο…», απάντησε η Δανάη Μπάρκα στην αποκάλυψη του ηθοποιού.

Παράλληλα ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε πως είναι πολύ αισιόδοξος και βλέπει αλλαγές στην κοινωνία, οι οποίες αφορούν τη νεότερη γενιά.
«Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved