Ο Αποστόλης Τότσικας πάει... προς ΣΚΑΪ μεριά!
Media

Ο Αποστόλης Τότσικας πάει... προς ΣΚΑΪ μεριά!

Στον ΣΚΑΙ, μετά τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στον διοικητικό τομέα, αναδιαμορφώνουν τα σχέδια τους προκειμένου να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, αποφάσισαν η prime time ζώνη να καλυφθεί από την προβολή του διαγωνισμού μαγειρικής «Top Chef», αλλά και του ριάλιτι εγκλεισμού «Big Brother», ενώ η δραματική σειρά, βασισμένη στο φορμάτ «Paixao» (μτφρ. «Πάθος»), σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, μετακινείται νωρίτερα. Δηλαδή στην απογευματινή ζώνη και με πέντε επεισόδια αντί για τέσσερα.

Oι συντελεστές έχουν ξεκινήσει ήδη τη στελέχωση του πρωταγωνιστικού καστ και ο πρώτος ηθοποιός που είπε το πολυπόθητο «ναι» είναι ο Αποστόλης Τότσικας.

Να σας θυμίσουμε ότι στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο νέοι, ερωτευμένοι από τα εφηβικά τους χρόνια, που σχεδιάζουν να παντρευτούν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Όλα αλλάζουν, όμως, όταν ο πατέρας της κοπέλας πεθαίνει και ο καλύτερος φίλος του αγαπημένου της, ο οποίος είναι επίσης ερωτευμένος μαζί της, τον κατηγορεί για έναν φόνο που δεν έκανε ποτέ.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved