Ο γιατρός: Η ιστορία ενός θύματος: Ο Αλί παραιτείται από το νοσοκομείο
Media

Ο γιατρός: Η ιστορία ενός θύματος: Ο Αλί παραιτείται από το νοσοκομείο

Ο γιατρός: Η ιστορία ενός θύματος:: Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς τουρκικής παραγωγής προβλήθηκε το 2020 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τώρα επέστρεψε και είναι γεμάτο από ανατροπές.

Ο Αλί έχει πληγωθεί πολύ από την εξέλιξη της υγείας του Δρος Αντίλ. Ο νεαρός γιατρός είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον άντρα. Έτσι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη Φερντά να δώσει τη συγκατάθεση της προκειμένου να χειρουργηθεί άμεσα ο πατέρας της. Εκείνη, παρόλο που στην αρχή αρνείται κατηγορηματικά, στην πορεία αλλάζει γνώμη. Στη συνέχεια, η κατάσταση του Αντίλ είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και όλοι οι γιατροί είναι αγχωμένοι για την εξέλιξη της επέμβασης. Το χειρουργείο διαρκεί ώρες και ευτυχώς ολοκληρώνεται με επιτυχία χάρη στη συνεργασία της Φερντά και του Αλί.

Οι γιατροί είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά και ανακουφισμένοι που όλα πήγαν καλά. Όταν όμως ο άντρας ξυπνάει από τη νάρκωση, διαπιστώνουν μία σοβαρή επιπλοκή, που ίσως να αποδειχθεί και μόνιμη. Ολοι σοκάρονται και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Ο Αλί ξεσπάει σε κλάματα και στην πορεία επισκέπτεται τον Αντίλ στο δωμάτιο που νοσηλεύεται και αναλαμβάνει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Ο νεαρός είναι συντετριμμένος που δεν μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο που του στάθηκε καλύτερα και από τον πραγματικό του πατέρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο μετά ενημερώνεται πως το μωρό της Κιβιλτσίμ θα πρέπει να παραμείνει κι άλλο στο ορφανοτροφείο.

Η είδηση αυτή τσακίζει τον Αλί και η Νάζλι προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Όμως δεν τα καταφέρνει. Δεν μπορεί να αντέξει στη σκέψη πως ένα μωράκι θα μείνει στο ορφανοτροφείο και θα στερηθεί την αγκαλιά μιας οικογένειας. Το ίδιο βράδυ πηγαίνει κρυφά εκεί και δίχως να τον δει κανείς αφήνει στο μωρό ένα αρκουδάκι. Την επόμενη μέρα, ο Αλί πηγαίνει στο νοσοκομείο και δηλώνει στον Τάνζου την παραίτηση του. Όταν η Νάζλι το μαθαίνει, αισθάνεται προδομένη, καθώς δεν της το είπε. Εν τω μεταξύ, ο Αντίλ καταφέρνει να ανοίξει την καρδιά του στην κόρη του, η οποία για πρώτη φορά τον ακούει χωρίς οργή και μάλιστα δέχεται να μη φύγει άμεσα από την πόλη, αλλά να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγο καιρό ακόμη.

Την επόμενη μέρα, ο Αντίλ παίρνει μία απόφαση. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει σε όλους πως παραιτείται από τα καθήκοντα του. Τότε ο Τάνζου αναλαμβάνει πλήρως τα ηνία και είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει νέες ιδέες για να κάνει το νοσοκομείο πιο λειτουργικό και κερδοφόρο. Μία από αυτές τις ιδέες θέτει τους ειδικευόμενους γιατρούς σε σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ τους, και μάλιστα αναγκάζει τον Αλί, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει ξανά στο νοσοκομείο, να «διαγωνιστεί» εναντίον της αγαπημένης του. Βρίσκοντας τον εαυτό του στην αντίπαλη ομάδα από εκείνη, ο Αλί συνειδητοποιεί ότι πάνω από την ανάγκη του να γίνει καλός γιατρός και να κάνει τα πάντα σωστά είναι η αγάπη του για τη Νάζλι.

Όμως καταλαβαίνει πως θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να προσφέρει στην κοπέλα όσα χρειάζεται κι εκείνη από μία σχέση. Έτσι, αποφασίζει να κάνει κάτι εντελώς αντίθετο με τον χαρακτήρα του, για να την ευχαριστήσει. Γι' αυτό, λοιπόν, το βράδυ πηγαίνει σε ένα πάρτι που γίνεται σε ένα σπίτι. Όμως ο ίδιος δεν αντέχει από τη μουσική και τις φωνές και φεύγει. Η Νάζλι θυμώνει μαζί του και αποφασίζει πως δεν θα τον συγχωρέσει τόσο εύκολα. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα μεταξύ τους, όσο είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν να δουλεύουν ως ανταγωνιστές και όχι μαζί ως ομάδα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Αλί έχει να αντιμετωπίσει και την ψυχρότητα της Φερντά, η οποία ακόμη ζηλεύει τη σχέση του με τον πατέρα της.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved