Το αύριο μας ανήκει: Μέχρι που είναι ικανή η μάνα να φτάσει για να σώσει την οικογένειά της;
Media

Το αύριο μας ανήκει: Μέχρι που είναι ικανή η μάνα να φτάσει για να σώσει την οικογένειά της;

Μία καθημερινή δραματική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ΜΕGΑ το φθινόπωρο, με τίτλο «Το αύριο μας ανήκει».

Με εντατικό ρυθμό προχωρούν οι προετοιμασίες για τη νέα καθημερινή σειρά που θα προβάλλει το ΜΕGΑ σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου.

Το σίριαλ, που φέρει τον τίτλο «Το αύριο μας ανήκει», είναι ένα ερωτικό, αστυνομικό δράμα με αλλεπάλληλες ανατροπές, που αναμένεται να συναρπάσει τους τηλεθεατές. Το μεσημέρι της Δευ-τέρας 28 Ιουνίου, οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της σειράς συναντήθηκαν για την πρώτη ανά­γνωση τoυ σεναρίου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Ελισάβετ Μουτάφη, τον Αντώνη Καρυστινό, τον Αλέξανδρο Σταύρου, τον Αντώνη Βλοντάκη, τη Λένα Δροσάκη, την Ηρώ Πεκτέση, τον Κωνσταντίνο Λάγκο, τον Αλέξανδρο Πέρρο, τη Γεωργία Μαυρογεώργη, τη Μαρία Μαραγκού, τη Σοφία Μανωλάκου, τη Νικολέττα Καρρά, τη Νίκη Σερέτη κ.ά. Τον ρό­λο του Ντάλα θα ενσαρκώσει ο Διονύσης Μαυρόπουλος, ενώ τον ρόλο της Αλεξάνδρας η Κοραλία Καράντη. Όσoν αφορά τα γυρίσματα, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ιστορία αρχίζει με μία έκρηξη, η οποία έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μία μητέρα ψάχνει απεγνωσμένα τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν καταφέρνει και τον βρίσκει ζωντανό, η οικογενειακή γαλανή θα καταστραφεί από την ξαφνική σύλληψη του. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος της είναι η εξαφανισμένη αδελφή της, που επιστρέφει έπειτα από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα της και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσε] μια μητέρα για να προστατεύσει την οικογένεια της.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved