Survivor: Γιώργος Ασημακόπουλος: Συγκινεί στην πρώτη του ανάρτηση μετά το παιχνίδι!
Media

Survivor: Γιώργος Ασημακόπουλος: Συγκινεί στην πρώτη του ανάρτηση μετά το παιχνίδι!

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο με τη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού. 

Επέστρεψε δηλαδή στην Ελλάδα μόλις λίγες μέρες πριν την επιστροφή των τεσσάρων φιναλίστ, του Κόρο, της Μαριαλένας, του Σάκη και του Ηλία Μπόγδανου.

Με το που πάτησε το πόδι του όμως στην πατρίδα δεν αναλώθηκε ούτε σε συνεντεύξεις, ούτε σε άσκοπες κοσμικές εμφανίσεις ούτε σε συνεχείς αναρτήσεις στα social media. Είχε δώσει μία υπόσχεση και αποφάσισε να την κάνει πράξη αμέσως. Όπως είχε ανακοινώσει την ημέρα που έφευγε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα έδινε όλες τις οικονομικές απολαβές του από το παιχνίδι σε ιδρύματα που βοηθούν παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Το 'πε και το έκανε λοιπόν, χωρίς να χάσει χρόνο.

Τώρα λοιπόν που όλα έχουν δρομολογηθεί και ο Γιώργος νιώθει καλά με τη συνείδησή του, είπε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στο instagram. Και φυσικά, ούτε τώρα μας απογοήτευσε αφού το πρώτο πράγμα που ήθελε να πει ήταν ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" σε όλους εκείνους που τον στήριξαν.

Διαβάστε τι έγραψε:

"Η σκέψη, η αγάπη και η θετική ενέργεια της οικογένειάς μου και των φίλων μου γέμιζε τη «Μοναξιά» μου. Από τους στόχους του στίβου μάχης επέστρεψα στους στόχους της ζωής. Νιώθω ευγνώμων για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved