«Η τελευταία ώρα» μετράει αντίστροφα στο Open Tv!
Media

«Η τελευταία ώρα» μετράει αντίστροφα στο Open Tv!

Το ΟΡΕΝ, ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, πρόκειται να επιστρέψει δυναμικά στην παραγωγή της μυθοπλασίας. Η αρχή γίνεται με δύο σειρές. Η μία εξ' αυτών είναι καθημερινή και φέρει τον τίτλο «Η τελευταία ώρα», σε σενάριο Άννας Αδριανού και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη.

Οι υπεύθυνοι του ΟΡΕΝ, βλέποντας τις περισσότερες επιλογές τους να μη σημειώνουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, αναδιαμορφώνουν σημαντικά το νέο πρόγραμμα του.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, επενδύουν εκ νέου στη μυθοπλασία. Αρχικά, σχεδιάζουν να βγάλουν στον «αέρα» την κωμωδία «Σ' αγαπάω , αλλά», σε σενάριο Αντώνη Ανδρή, Μαργαρίτας Γερογιάννη και μιας ευρύτερης συγγραφικής ομάδας και σκηνοθεσία Μαρίας Λάφη, αλλά και μία καθημερινή δραματική σειρά. Αυτή φέρει τον τίτλο «Η τελευταία ώρα» και βασίζεται σε μία ιστορία που έχουν γράψει ο Γιάννης Μπότσης και η σύζυγος του Άννα Αδριανού («9 μήνες» κ.ά.) και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στάμος Τσάμης («Μπρούσκο» κ.ά.).

Το πρωταγωνιστικό καστ της εν λόγω σειράς θα αποτελείται από Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς, οι οποίοι αυτή την περίοδο βρίσκονται σε συ-ζητήσεις με τον σταθμό και την παραγωγή, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην Κύπρο.

Στο επίκεντρο βρίσκονται δυο κορίτσια που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, καθώς είναι ξαδέλφες, και πολλά είναι αυτά που τις ενώνουν και τις χωρίζουν. Εκείνες πηγαίνουν μία εκδρομή στην Κρήτη όπου προκαλούν άθελα τους ένα μοιραίο δυστύχημα με το αυτοκίνητο τους. Στη συνέχεια, εξαφανίζονται από τον τόπο του δυστυχήματος, χωρίς καν να αναλάβουν τις ευθύνες τους ή να καλέσουν βοήθεια.

Αργότερα, όμως, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, αφού όσοι επέζησαν από το δυστύχημα αναζητούν τους υπαίτιους του φονικού τροχαίου, με αποτέλεσμα η κατάσταση να δηλητηριάσει τις σχέσεις των δύο γυναικών και να αποκαλυφθούν πολλά μυστικά. Φυσικά, από την εν λόγω σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει ένας απαγορευμένος έρωτας, μπροστά στην αποκάλυψη του οποίου τρέμουν όλοι...

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved