Ήλιος: Οι σχέσεις, το πρόσωπο από το παρελθόν και η νέα άφιξη στην Καβάλα!
Media

Ήλιος: Οι σχέσεις, το πρόσωπο από το παρελθόν και η νέα άφιξη στην Καβάλα!

Ήλιος: Πώς θα εξελιχθεί η ζωή των ηρώων στον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Μάθετε πρώτοι όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις!

Ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ «Ήλιος» υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, ανατροπές, ενώ θα συνεχίσει να υπάρχει το έντονο αστυνομικό στοιχείο. Η ζωή πολλών ηρώων θα αλλάξει και θα επηρεαστεί από την παρουσία νέων προσώπων που θα εισβάλουν σε αυτή.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε τις συνέπειες της τραγικής έκρηξης που πραγματοποιήθηκε την ημέρα του γαμήλιου πάρτι της Αλίκης και του Δημήτρη. Ο απολογισμός είναι πολλοί τραυματίες, ενώ ο θάνατος του Φίλιππου συγκλονίζει την οικογένεια του, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία της Καβάλας. Όπως είναι φυσικό, αυτό το συνταρακτικό συμβάν θα επηρεάσει άμεσα την τελευταία του σύντροφο, τη Διώνη, αλλά και την ψυχολογία των τριών παιδιών του, της Εύας, του Άρη και του Πέτρου.

Περισσότερο, όμως, από όλους την κοπέλα, η οποία έτρεφε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Δίπλα της στέκεται σαν βράχος η Αλίκη, η οποία θρηνεί αθόρυβα την απώλεια του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, το γεγονός αυτό, όσο σκληρό κι αν είναι, τη δένει ακόμη περισσότερο συναισθηματικά με τον Δημήτρη και η αγάπη τους μεγαλώνει. Ο τελευταίος βρίσκεται συνεχώς τόσο στο πλευρό της ίδιας όσο και δίπλα στα παιδιά της. Η στάση του άντρα είναι πράγματι συγκινητική, ενώ παράλληλα ξεκινά τις έρευνες ώστε να βρει και να συλλάβει τον άνθρωπο που προκάλεσε αυτό το μεγάλο κακό. Η υπόθεση αυτή είναι ένα προσωπικό στοίχημα για τον αστυνόμο, που θεωρεί καθήκον του να κλείσει με τον ένοχο να οδηγείται στη φυλακή.

Έτσι, λοιπόν, αφιερώνει πολύ χρόνο στη συγκεκριμένη έρευνα. Από την άλλη, μια σχέση που θα μας απασχολήσει αρκετά είναι αυτή της Λήδας και του Νικήτα. Παρά τα όσα εμπόδια παρουσιάστηκαν στον δρόμο τους, αποφασίζουν να είναι μαζί. Ωστόσο, εκείνος, όπως θα δούμε, πρέπει να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα και εκείνη, μετά τα τελευταία γεγονότα, να παραμείνει στην Καβάλα. Τότε, λοιπόν, επιλέγουν να δοκιμάσουν τη σχέση εξ αποστάσεως και όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες να συναντιούνται. Οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη.

Όμως, κάποια στιγμή, θα συμβεί κάτι πολύ σοβαρό, με αποτέλεσμα ο Νικήτας να επιστρέψει ξανά στην Καβάλα. Παράλληλα, ακόμη μία ιστορία που θα δούμε να ξετυλίγεται αφορά την Αθηνά και την προσωπική της ζωή, αφού ένα σημαντικό πρόσωπο από το παρελθόν της επιστρέφει, ενώ μία νέα γυναίκα - αστυνομικός, που καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα της Καβάλας για μια υπόθεση της, αναμένεται να ταράξει για τα καλά τη ζωή όλων των ηρώων. Η ίδια, μάλιστα, θα συνεργαστεί στενά με τον Δημήτρη Λαϊνά. Αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού στην πορεία θα συμβούν πολλές ανατροπές, που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών...

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved