ΜAD VMA 21: Εκθαμβωτική η Ιωάννα Μαλέσκου – Το βραβείο στον Αργυρό και η ατάκα «φωτιά»
Media

ΜAD VMA 21: Εκθαμβωτική η Ιωάννα Μαλέσκου – Το βραβείο στον Αργυρό και η ατάκα «φωτιά»

Mad Video Music Awards 2021: Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την έκπληξη και βράβευσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στα φετινά Mad Video Music Awards.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε βραβείο για το τραγούδι «Αθήνα μου» και έλαβε το βραβείο του από την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Δημήτρη Μακρυνιώτη.


Να θυμίσουμε πως μέσα από την εκπομπή Love it, αποκαλύφθηκε στις 24/6 ότι φέτος και η Ιωάννα Μαλέσκου θα έδινε κάποιο βραβείο. «Έχω να πάω στην Τεχνόπολη για πρόβα. Κάνω και το δικό σου κείμενο πρόβα, Ιωάννα», είχε πει μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε», είπε γελώντας η Ιωάννα Μαλέσκου.
«Έχω μάθει και θα το πω εγώ αφού το ξεκίνησες Θέμη μου, ότι και η Ιωάννα θα δώσει βραβείο», συμπλήρωσε η Μάρτζι Λαζάρου.

«Και μάλιστα θα είναι και μεγάλο», είπε η παρουσιάστρια.

Τι είπε όμως η ίδια μετά τη βράβευση πάνω στη σκηνή και «άναψε» και πάλι φωτιές μετά τις φήμες που τους ήθελαν μαζί;

«Ξέρεις πόσες φορές… Το ζεϊμπέκικο δεν είναι γυναικείος χορός και έχουμε πει… «γεια σου ρε Αργυρέ» καλά τα λες κι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει το Αθήνα μου;», είπε η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή να αναρωτιέται:

«Το έχεις χορέψει κι εσύ; Δεν σε έχω δει», με την Ιωάννα να απαντά: «Θα με δεις πολύ σύντομα έτσι όπως πάμε…», αποκάλυψε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Γεννήθηκε» ένα φλερτ στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ»; αναρωτιόντουσαν όλοι τότε.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης που παρευρέθηκε στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια δεν έκαναν μόνο follow στο Instagram και αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου! Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη την Ιωάννα Μαλέσκου. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved