Κατερίνα Καραβάτου: «Ρωτούσαν την κόρη μου στο σχολείο αν σταματάει η εκπομπή. Άβολη κατάσταση»
Media

Κατερίνα Καραβάτου: «Ρωτούσαν την κόρη μου στο σχολείο αν σταματάει η εκπομπή. Άβολη κατάσταση»

Στη φωλιά των Κου Κου: Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια αποκάλυψη σήμερα (9/7) στο φινάλε της εκπομπής της στο Star.

Όπως είπε η ίδια η παρουσιάστρια, έζησε μια άβολη κατάσταση όταν γυρνούσε στο σπίτι η κόρη της, Αέλια Κατσούλη, από το σχολείο και της έλεγε ότι την ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή της.

Όμως, παρά το γεγονός ότι η μικρή άκουγε διάφορα για το εργασιακό μέλλον της μητέρας της, το μόνο που την ένοιαζε ήταν αν θα συνέχιζε να συνεργάζεται μια μια συγκεκριμένη δημοσιογράφο στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία!

«Είσαι η αγαπημένη της Αέλιας και αυτό είναι σημαντικό για εμένα γιατί αυτό το κορίτσι έχει μια ενσυναίσθηση και μια εξυπνάδα που δεν παίζεται. Όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι αυτή η εκπομπή θα πάψει να υπάρχει της το είπαν στο σχολείο. Τη ρωτούσαν "η μαμά σου δεν θα παρουσιάζει πια την εκπομπή;". Με ρωτούσε λοιπόν το παιδί στο σπίτι γιατί ξέρετε αυτό είναι μια άβολη κατάσταση να μην ξέρεις κάτι και να το μαθαίνεις από κάπου αλλού. Της εξήγησα, της είπα κάποια πράγματα, ό, τι ήξερα δηλαδή και μου είπε "μαμά μόνο ένα πράγμα θέλω να μου πεις. Δηλαδή δεν θα συνεργάζεσαι πια με τη Δήμητρα;"!

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved