Στη Φωλιά των Κου Κου: Μεγάλη ένταση δευτερόλεπτα πριν το φινάλε - Τα νεύρα της Καραβάτου - Έξαλλη
Media

Στη Φωλιά των Κου Κου: Μεγάλη ένταση δευτερόλεπτα πριν το φινάλε - Τα νεύρα της Καραβάτου - Έξαλλη

Στη Φωλιά των Κου Κου: Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου έριξε αυλαία για πάντα καθώς δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου κατά την έναρξη της εκπομπής.

Λίγο πριν κλείσει, έριξε τις μπηχτές της και είπε την δικιά της αλήθεια στον αέρα!

Ωστόσο, την ώρα που ευχαριστούσε τους συνεργάτες της τής έλεγαν στο ακουστικό ότι πρέπει να κλείσει για να βγουν σε διαφημίσεις.

«Θα μου κάνετε τη χάρη, φεύγω. Κάντε μου τη χάρη, αλήθεια, σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τους ανθρώπους. Είχα γράψει πάρα πολλά γι΄αυτούς και δεν προλαβαίνω να τα πω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά της το ξαναείπαν και εκείνη είπε στον αέρα με έντονο ύφος:

«Μην μιλήσεις σε παρακαλώ πολύ! Ευχαριστώ! Να λήξουμε τι; Την εκπομπή; Δηλαδή να μην μιλήσω για τα παιδιά; Δεν καταλαβαίνω... Αλήθεια, με συγχωρείτε»!

Εν τέλει δεν πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved