Πάμε Δανάη: Τα κλάματα της Μπάρκα και η είσοδος της Σταυροπούλου στην τελευταία εκπομπή
Media

Πάμε Δανάη: Τα κλάματα της Μπάρκα και η είσοδος της Σταυροπούλου στην τελευταία εκπομπή

Πάμε Δανάη: Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τελείωσαν σήμερα (9/7) και ανάμεσα σε αυτές και η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια συνεχίσει κανονικά στο Μεγάλο Κανάλι και την επόμενη σεζόν, παρά τις φήμες που είχαν ακουστεί, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ήταν συγκινημένη στην τελευταία της εκπομπή.

Η Δανάη Μπάρκα πλάνταξε στο κλάμα στο φινάλε του Πάμε Δανάη και παραδέχτηκε πως στην αρχή όλο αυτό της φαινόταν σαν τρέλα!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είδαμε πάρα πολλούς ανθρώπους που συνέβαλαν πάρα πολύ. Στην αρχή όλο αυτό ήταν μια τρέλα. Το να δώσουν δηλαδή το τιμόνι της εκπομπής σε ένα κορίτσι που δεν ήξερε καν να κοιτάει την κάμερα. Στο τέλος όλης της σεζόν κάτι έμεινε και ελπίζουμε να σας κρατήσαμε πολύ ωραία συντροφιά. Είναι πάρα πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσουμε. Κάθε πρωί ερχόμουν στο καμαρίνι με τις ανασφάλειες και τους φόβους μου και με έκαναν τα ξεχνάω όλα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είστε η πιο μεγάλη αγκαλιά που θα μπορούσα να βρω στην ελληνική τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Μετά από αυτή τη σεζόν είμαι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος χάριν σε εσάς και σε όλους», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στο φινάλε της εκπομπής της.

Ωστόσο, στο πλατό βρισκόταν και η μαμά της και αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία εισέβαλε κρατώντας μια τούρτα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved