Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Από του Ψυρρή θα βγει η τελευταία εκπομπή!
Media

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Από του Ψυρρή θα βγει η τελευταία εκπομπή!

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Ο Νίκος Μάνεσης, για μία ακόμη χρονιά, σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης. αφού τα ποσοστά ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά για το κανάλι του ALPHA.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου, στις 10:00, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κλείνει το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές, σε ένα από το πιο αγαπημένα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Ο Νίκος Μάνεσης βγαίνει από το πλατό του Alpha και «κατεβαίνει» στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στου Ψυρρή.

Από του Ψυρρή λοιπόν μέχρι την πλατεία Αβησσυνίας και τη γύρω περιοχή, με την κάμερα ανοιχτή, θα μιλήσει με κόσμο στο δρόμο, στα μαγαζιά, με περαστικούς, με ανθρώπους που κάνουν τη βόλτα τους στην καρδιά της πρωτεύουσας, σε μια ολοζώντανη εκπομπή.
Προσκεκλημένοι μουσικοί χωρίς… μουσικά όργανα, μπάντα χάλκινων κι άλλες πολλές εκπλήξεις.


Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Μάνεσης και το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» συνέχισε αήττητο την πορεία του, τερματίζοντας πρώτο και το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Ιουνίου με μέσο όρο σε σύνολο κοινού 20,7%. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή σημείωσε, μέσο όρο, 18,4%. Σε επιμέρους κοινά άγγιξε το Σάββατο 5/6 το 38,6%, ενώ την εκπομπή παρακολούθησαν την Κυριακή 6/6, έστω και για 1 λεπτό, 1.310.000 τηλεθεατές.

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved