Αλήθειες με τη Ζήνα: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη σεζόν η Ζήνα Κουτσελίνη!
Media

Αλήθειες με τη Ζήνα: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη σεζόν η Ζήνα Κουτσελίνη!

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η Ζήνα Κουτσελίνη δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο φινάλε της εκπομπής και λύγισε... on air στην αποφώνηση.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της εκπομπής του Star, ειδικότερα μετά τον τραγικό θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η παρουσιάστρια ολοκληρώνοντας την εκπομπή ευχαρίστησε τους συνεργάτες της λέγοντας: "Τίτλοι τέλους λοιπόν για αυτή τη σεζόν. Μια εκπομπή αγκαλιά γεμάτη αγάπη από εμάς, για τον Γιώργο, που θα συνεχίσει να μην ξημερώνει μέρα για όποια θέση κάθεται στο πλατό Γιώργος μας. Να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου το κανάλι, τον κύριο Κυριακόπουλο αλλά και την οικογένεια Βαρδινογιάννη που μάθημα όλα αυτά τα χρόνια και ανανεώνουμε κάθε χρόνο αυτή τη σχέση αγάπης και αγκαλιάς".

Και συνέχισε λέγοντας με δάκρυα στα μάτια: "Εγώ θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι στο έργο της. Και στα δύσκολα και στα εύκολα ήσασταν εκεί. Αυτή η χρονιά ήθελε τσαγανό να μην σε πάρει το βαρίδι προς τα κάτω αλλά εσείς ήσασταν η συνοδοιπόροι μας".

"Εις το επανιδείν", ήταν η τελευταία ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη, ανανεώνοντας το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved