Έτσι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού ότι ο Κουτσογιαννόπουλος πάει στη Μενεγάκη!
Media

Έτσι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού ότι ο Κουτσογιαννόπουλος πάει στη Μενεγάκη!

Με μάλλον... πίκρα στα χείλη αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού ότι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν θα είναι στην τηλεοπτική της παρέα την ερχόμενη σεζόν όπως φέτος. 

Ακουγόταν έντονα εδώ και καιρό ότι ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου θα φύγει για το Mega και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιας και υπήρξε για παραπάνω από 16 χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες και φίλους της.

Όμως, ο ίδιος δεν το επιβεβαίωσε ποτέ, ούτε βέβαια και η Ελένη η οποία όπως μας έχει μάθει στα τόσα χρόνια πορείας της στην τηλεόραση, δεν αποκαλύπτει τίποτα που να αφορά τα επόμενα σχέδιά της.

Η επιβεβαίωση στις φήμες ήρθε από τη Ναταλία Γερμανού μέσα από το twitter στο οποίο και απάντησε σε ευθεία ερώτηση ενός χρήστη αν θα συνεχίσει του χρόνου ο Κουτσογιαννόπουλος ή θα φύγει για την Ελένη Μενεγάκη.

"Είναι το κορίτσι του αφού! 16 χρόνια…δεν τον αδικώ” του απάντησε μονομιάς και χωρίς περιστροφές η Ναταλία Γερμανού η οποία του χρόνου θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη στη θέση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου ο οποίος διατηρούσε μία πολύ ενδιαφέρουσα στήλη με νέα από κινηματογράφο ή πολύ αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

Δείτε τον διάλογο της Ναταλίας Γερμανού με χρήστη στο Twitter κατά τον οποίο έγινε η αποκάλυψη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved