Καλύτερα δε γίνεται: Φινάλε για τη Γερμανού – Λύγισε ο Τσουρός! Τα κλάματα και η αποκάλυψη
Media

Καλύτερα δε γίνεται: Φινάλε για τη Γερμανού – Λύγισε ο Τσουρός! Τα κλάματα και η αποκάλυψη

Καλύτερα δε γίνεται: Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής (11-07) η εκπομπή με τη Ναταλία Γερμανού συγκινημένη, να αποχαιρετά τους συνεργάτες της, κάποιοι από τους οποίους δεν θα είναι μαζί της την επόμενη σεζόν.

«Καλωσορίσατε στο τελευταίο “Καλύτερα δεν γίνεται”. Ήταν η καλύτερη σεζόν κι από τις τρεις με τον Κώστα γιατί τα μωρά μου είναι νεοαφιχθέντα. Είναι μέρα χαράς και συναισθηματικής φόρτισης γιατί του χρόνου δεν θα είμαστε σε απαρτία. Κρατάμε τις καλές στιγμές» είπε η Ναταλία Γερμανού κατά την έναρξη με μουσική υπόκρουση το τραγούδι "Εμείς" του Νίκου Καρβέλα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αποχώρηση του Κώστα Τσουρού ο οποίος πάει Mega για να βρεθεί στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη για μία άλλη, πολύ διαφορετική εκπομπή από το "Καλύτερα δε γίνεται".

Λίγο πριν το φινάλε της και αφού χαιρέτησε έναν έναν τους συνεργάτες της, ήρθε η ώρα του Κώστα Τσουρού.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πριν καλά καλά μιλήσει η Ναταλία, λύγισε.

«Ήμουν ευλογημένη αυτή τη χρονιά, ήμουν πάρα πολύ τυχερή γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους καταπληκτικούς και τους ευχαριστώ μέσα την καρδιά μου. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν πάρα πολύ για αυτή την εκπομπή. Και αυτούς που θα συνεχίσουν του χρόνου και αυτούς που δέχθηκαν μια καλύτερη πρόταση και με όλη μου την καρδιά τους εύχομαι να εξελιχθούν και να είναι καλύτεροι εκεί που θα είναι», αποκαλύπτοντας πως πολύ πριν αποφασίσει να φύγει ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει στην παρουσιάστρια για την ανάγκη του να εξελιχθεί. Με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός και με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ Ναταλία, το λέω και δημόσια νομίζω για πρώτη φορά. Είναι πολύ βαρύ για μένα γιατί είναι τρία χρόνια ολόκληρα, στήσαμε μαζί αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα και φτάσαμε μέχρι εδώ. Είσαι μεγάλο σχολείο, πολύ μεγάλο και χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή αύριο να λέω ότι έμαθα δίπλα στη Ναταλία Γερμανού».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved