Αγάπη παράνομη: Σεξουαλική κακοποίηση εντός οικογένειας - Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ
Media

Αγάπη παράνομη: Σεξουαλική κακοποίηση εντός οικογένειας - Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Αγάπη παράνομη: Ένας παντρεμένος κτηματίας στην Κέρκυρα. Ένας κρυφός πόθος. Μια λάθος κίνηση. Ένας γάμος που δεν έπρεπε ποτέ να γίνει. Το πάθος που δεν λέει να σβήσει. Και μια κατηφόρα που θα οδηγήσει στο έγκλημα.

Η μίνι σειρά «Αγάπη παράνομη» ετοιμάζεται για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τις ερμηνείες των δημοφιλών πρωταγωνιστών αλλά και τη συγκλονιστική πλοκή της εντός οικογένειας Bρισκόμαστε στο 1905, σε ένα χωριό της Κέρκυρας. Βρέχει καταρρακτωδώς.

Ο Στάθης Θεριανός (Νίκος Ψαρράς) και η γυναίκα του, Διαμάντω (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη), θερίζουν, όταν όμως η βροχή δυναμώνει κι άλλο, αποφασίζουν να μπουν σε μια καλύβα για να προστατευτούν. Ξαφνικά ακούγεται ένα άλογο και ο Στάθης βλέπει καβάλα του τη Χρυσαυγή (Ευγενία Ξυγκόρου), μια νεαρή κοπέλα του χωριού, που όλοι έχουν να το λένε πόσο όμορφη είναι.

Ο Στάθης την παρατηρεί και αρχίζει να νιώθει περίεργα μέσα του. Όσο περνούν οι μέρες τρελαίνεται μαζί της από πόθο και, επειδή δεν μπορεί να την έχει διαφορετικά, αποφασίζει να τη βάλει στο σπίτι του: προτείνει λοιπόν στους δικούς της να την παντρέψουν με τον γιο του (Μιχαήλ Ταμπακάκης).

Το σπίτι-κόλαση Η Διαμάντω έχει τις υποψίες της γι' αυτόν τον γάμο, όμως δεν μπορεί να της εκφράσει ανοιχτά και μένει στον ρόλο του παρατηρητή. Ο γάμος γίνεται και η Χρυσαυγή δεν γνωρίζει τις αρρωστημένες ορέξεις του πεθερού της. Η Διαμάντω έχει τώρα να παλέψει με την κλειστή πατριαρχική κοινωνία αλλά και με τον ρόλο της ως μάνας. Δεν θέλει να πικράνει τον γιο της αποκαλύπτοντας τα άρρωστα αισθήματα του πατέρα του, δεν θέλει να χάσει τον άντρα της και φυσικά δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να την πιάσει στο στόμα του το χωριό.

Ο καιρός περνάει και ο γιος του κτηματία φεύγει φαντάρος. Ο πεθερός βιάζει κατ' εξακολούθηση τη νύφη του, που μένει έγκυος. Όταν φέρνει το μωρό στον κόσμο, υπάρχουν επιπλοκές. Λίγο πριν πεθάνει, εξομολογείται το μυστικό της στον παπά, ώστε να σώσει το παιδί της, που φοβάται πως θα το σκοτώσουν τα πεθερικά της για να κουκουλώσουν την εγκυμοσύνη Ευγενία Ξυγκόρου που συνέβη, με τον άντρα της να λείπει μακριά. Όταν ο γιος επιστρέφει, όλοι έρχονται ενώπιον των ευθυνών τους. Χρόνια μετά, η Διαμάντω, έρημη και μόνη, παλεύει ακόμα με τις ενοχές της, μην μπορώντας να βρει γαλήνη μέσα της..

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved