Άγριες μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Ο Ακύλας θα είναι χειρότερος από τον Δούκα»
Media

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Ο Ακύλας θα είναι χειρότερος από τον Δούκα»

Άγριες μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς. Τι είπε για Ακύλα και Δούκα;

Με τις «Άγριες μέλισσες» πότε ξεκινάτε γυρίσματα;

«Στα μέσα Ιουλίου. Κατασκευάζουν νέους χώρους, οπότε είναι μια διαδικασία που προηγείται και πρέπει να ολοκληρωθεί».

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον διοικητή πια σε καιρό χούντας;

«Δεν έχει πάρει κανείς μας σενάριο. Λόγω του καθεστώτος έχουν να συμβούν μεγάλες ανατροπές στις ζωές όλων. Κάποιοι θα ταχθούν με τη νέα τάξη πραγμάτων και κάποιοι άλλοι, όπως ο κουρέας, όχι. Οι άνθρωποι αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Εγώ πιστεύω ότι θα βρεθώ σε δύσκολη θέση γιατί ούτε τη δουλειά μου θα θέλω να χάσω ούτε να /ταλαιπωρήσω ανθρώπους και να τους προδώσω. Περίεργη κατάσταση. Στο τέλος φοβάμαι μην την πληρώσω εγώ. Στη ζωή όλα γίνονται».

Ο Ακύλας τι μέρος του λόγου θα είναι;

«Αυτός θα είναι χειρότερος από τον Δούκα γιατί έχει πιο έξυπνο τρόπο συμπεριφοράς. Πλησιάζει το χωριό με καλό τρόπο, τον συμπαθούν και τον εκτιμούν. Δεν φαίνονται οι βρομοδουλειές του. Ο Δούκας θα μένει στη Λάρισα και ν θα συνεργάζεται μαζί του ενώ τα παιδιά του δεν θα έχουν σχέση μαζί του και θα ανοίξουν μια μπουάτ».

Διακοπές θα πάτε;

«Ένας προορισμός που σκέφτομαι είναι η Κωνσταντινούπολη που έχει ειδικό ενδιαφέρον για μένα. Υπάρχουν φίλοι και φίλες, ο Αλεξ, η Νικόλ και η Έλενα που αδημονώ να συναντήσω».

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved