Άγριες μέλισσες: Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πήγε στη Μαλέσκου με νέο look - Άφωνη η παρουσιάστρια
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πήγε στη Μαλέσκου με νέο look - Άφωνη η παρουσιάστρια

Άγριες μέλισσες: Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Γιάννο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι ένας... άλλος!

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/7) πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, Love it και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν τον είδαμε!

Όχι μόνο εμείς αλλά και η παρουσιάστρια η οποία δεν δίστασε και να του το πει στον αέρα.

Πιο ανανεωμένος και κούκλος από ποτέ λοιπόν ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ότι γνωρίζετε με την Ιωάννα Μαλέσκου πριν εκείνη πάει στον ΣΚΑΙ.

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε πως «Οι "Άγριες μέλισσες" είναι σαν την πρώτη αγάπη, σαν τον πρώτο έρωτα. Αποτελούν την πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Θα είναι πάντοτε στο μυαλό μου και στην ψυχή μου ως ένα μεγάλο δώρο. Χαίρομαι γιατί οι "Μέλισσες" μου άνοιξαν το δρόμο για να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους του χώρου, σκηνοθέτες και ηθοποιούς που θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα, αλλά και εγκαινίασαν ένα νέο κεφάλαιο για όμορφες δουλειές, κυρίως στο θέατρο. Αισθάνθηκα ότι αναγνωρίζεται αυτό που μπορώ να κάνω εγώ ως καλλιτέχνης», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved