«Δεν υπήρχε κάποια προσέγγιση από την Ελένη Μενεγάκη. Μου έχει λείψει πολύ»
Media

«Δεν υπήρχε κάποια προσέγγιση από την Ελένη Μενεγάκη. Μου έχει λείψει πολύ»

Καλοκαίρι #not: Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περσινή τηλεοπτική σεζόν και τη γεύση που της άφησε το Mega Star.

Μίλησε όμως και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μενεγάκη που επιστρέφει στο MEGA.

«Φυσικά και θα θέλαμε να συνεχίσουμε το Mega Star», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου και πρόσθεσε: «Είναι μια εκπομπή που είναι μέσα στα νερά μας και έχουμε μεγαλώσει με αυτήν. Όταν κάνεις τηλεόραση πάντα κοιτάς τα νούμερα. Είναι ένας οδηγός και ένα εργαλείο για να μελετήσεις μια εκπομπή. Είναι ένα δείγμα για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ κι αν χρειάζονται αλλαγές να γίνουν».

Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από την Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το τηλεοπτικό comeback της στο Mega, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε on camera:
«Δεν υπήρχε κάποια προσέγγιση από την Ελένη Μενεγάκη. Αυτό που κρατώ από τη συνεργασία μας είναι ότι ένιωσα ασφαλής και ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου. Ήταν σε μια σημαντική περίοδο της ζωής μου, όταν ήμουν έγκυος. Η επιτυχία θεωρώ ότι είναι δεδομένη και ανυπομονώ να τη δω. Μου έχει λείψει πολύ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved