Κομάντα και δράκοι: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη νέα σειρά του MEGA!
Media

Κομάντα και δράκοι: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη νέα σειρά του MEGA!

Κομάντα και δράκοι: Δυο παιδικές συμμορίες ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA!

Μια κατάρα που ξυπνά κάθε 100 χρόνια. Δύο συμμορίες μικρών παιδιών αναλαμβάνουν να σώσουν το χωριό από το κακό που μοιάζει να έρχεται. Το «Κομάντα και Δράκοι», σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό Τηλέραμα, έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA, είναι μια μεταφυσική ιστορία μυστηρίου, με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι και το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, Εκεί που όταν ο ήλιος δύει κάτι περίεργο παίρνει ζωή και απειλεί τους κατοίκους…

Η υπόθεση της σειράς

Τι είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας, το νιώθουμε, όμως λίγοι μπορούν να το αντιληφθούν; Είναι ψέμα ή κάτι πραγματικό;

To φθινόπωρο η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» θα μπλέξει τις ιστορίες του υπαρκτού κόσμου με γεγονότα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Ο 10χρονος Γιώργος είναι ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες. Μετακομίζει με την οικογένειά του σε ένα χωριό της Κρήτης, για να ζήσουν μακριά από τα προβλήματα της πόλης. Στην αρχή είναι έξω από τα νερά του και δυστυχισμένος. Σύντομα όμως γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών που γυρνούν εδώ κι εκεί και προσπαθούν να λύσουν διάφορα μυστήρια. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν να εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Πρόκειται για την αντίπαλη συμμορία, με την οποία οι «Κομάντο» βρίσκονται σε συνεχή κόντρα.

Οι δύο συμμορίες θα κληθούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό. Ανεξήγητοι εφιάλτες ζωντανεύουν ξανά. Τρομακτικά όνειρα βγαίνουν αληθινά. Μια κατάρα «ξυπνάει» κάθε 100 χρόνια και οι μικροί συμμορίτες θα πρέπει να ζητήσουν και τη βοήθεια των μεγάλων εάν θέλουν να τα καταφέρουν. Στον κόσμο των μεγάλων όμως όλα αυτά φαντάζουν παιδικές φαντασιώσεις και παιχνίδια.

Ποιοι ηθοποιοί παίζουν;

Το καστ Στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος. Στο πλευρό τους όμως βρίσκεται μια πλειάδα έμπειρων και καταξιωμένων ηθοποιών, όπως οι Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη και Δημήτρης Καλογεράκης. Σε ρόλο γκεστ θα δούμε τον Στέλιο Μάινα.

Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που έχει υπογράψει μεταξύ άλλων μία από τις σημαντικότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Νησί», επιστρέφει στο MEGA δέκα χρόνια μετά, με μια νεανική μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Κρήτη, τόπο που διαχρονικά αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Παπαδουλάκη, και πραγματοποιούνται στις Κατακόμβες και στις Σπηλιές, ενώ βασική τοποθεσία των γυρισμάτων είναι ο Σταυρός, η παραλία όπου γυρίστηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Ζορμπάς». Ετοιμάζονται 13 επεισόδια και όλα γυρίζονται σε φυσικούς χώρους. Οι μικροί πρωταγωνιστές αναμένεται να κλέψουν την παράσταση. Η σειρά θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα στο prime time του καναλιού.

Πηγή: ΤΗΛΕΡΑΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved