Ναταλία Γερμανού: Έτσι είπε «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες!
Media

Ναταλία Γερμανού: Έτσι είπε «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες!

Η Ναταλία Γερμανού έριξε αυλαία στην εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται" για τη σεζόν που μόλις έφτασε στο τέλος της όμως ήθελε να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους εκείνους τους συνεργάτες της που εμείς δεν βλέπουμε.

Είναι οι άνθρωποι που τρέχουν για τα πάντα πίσω από τις κάμερες και που φροντίζουν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να βγει στον "αέρα" ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η παρουσιάστρια, θέλησε με μία όμορφη ανάρτησή της στο instagram να τους ευχαριστήσει με τον δικό της τρόπο.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε ποζάροντας μαζί τους:

«Εμείς κάνουμε καλό καμαρίνι και αυτό περνάει προς τα έξω». Ισχύει! Το δικό μου καμαρίνι στο studio Pro είναι πολύ μικρό αλλά αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τους ανθρώπους μου + 2 σκυλιά και πολλά γέλια και κάποιες εντάσεις που και που.
@thanosvogiatzis σ ευχαριστώ που αγόγγυστα «χτίζεις», βάφεις και με ομορφαίνεις τόσα χρόνια!
@konstantinosavgerinos σ' ευχαριστώ για τα ίσια, τα σπαστά και όλα τα «εδώ πετάει μια τρίχα» -«Που Παναγίτσα μου;;»
@varvara_kevga είσαι φιλότιμη, δημιουργική, αγχώνεσαι αλλά μου φέρνεις ρουχάρες. @aliki.giagli κάνεις τα πάντα μες στο καμαρίνι με το ένα χέρι γιατί αρνείσαι να αφήσεις το Μίκι απ΄ την αγκαλιά σου!
Είστε οι δικοί μου άνθρωποι. Σας ευχαριστώ και σας αγαπάω. Ξεκουραστείτε και καλή μας αντάμωση!».

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν μιας και τα πηγαίνει περίφημα σε νούμερα τηλεθέασης όμως θα έχει διαφορετική σύνθεση μιας και ήδη μετράει δύο αποχωρήσεις, αυτή του Κώστα Τσουρού που πάει Mega με την Ελεονώρα Μελέτη και του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου που επίσης πάει Mega για να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στη νέα της εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved