Τι μαγειρεύει σήμερα η Madame Ginger;
Media

Τι μαγειρεύει σήμερα η Madame Ginger;

Η Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς η «Madame Ginger», μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική.

Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Ακόμα στα Eco tips της ημέρας θα δείχνει απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει δύο πολύ αγαπημένα street food. Ταϊλανδέζικα noodles με μία πανεύκολη, αρωματική σάλτσα φιστικοβούτυρου και ωμά λαχανικά, ενώ στο δεύτερο πιάτο της ημέρας ετοιμάζει ένα ζουμερό και πεντανόστιμο σουβλάκι με γύρο μανιταριών και jackfruit. Στο Eco Ginger’s Tip η Madame Ginger δίνει συμβουλές για μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στο μπάνιο μας ώστε να το μετατρέψουμε σε οικολογικό!

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά, τη φάβα την οποία συνδυάζει με καμμένα κρεμμύδια στο φούρνο και ένα πανεύκολο λάδι κάπαρης. Στο γλυκό της ημέρας ετοιμάζει ένα θρεπτικό και sugar free γλυκό με βάση από χουρμάδες και πεκάνς, μία δροσερή γέμιση γιαουρτιού και φρέσκα φρούτα. Στο σημερινό Eco Ginger’s Tip η «Madame Ginger» απαντά στην πιο συνηθισμένη ερώτηση που ακούει ένας χορτοφάγος. Από που παίρνει ο χορτοφάγος πρωτεΐνη, σίδηρο, ασβέστιο και Β12;

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» μεταμορφώνει την παραδοσιακή σαλάτα panzanella της Τοσκάνης σε μία νόστιμη και καλοκαιρινή μακαρονοσαλάτα, την οποία συνοδεύει από μία vegan ρικότα αμυγδάλου. Στη δεύτερη συνταγή του επεισοδίου φτιάχνει τα παραδοσιακά γεμιστά λίγο «πειραγμένα» προσδίδοντας το κάτι παραπάνω στη γεύση τους. Τέλος, η Madame Ginger φτιάχνει και ένα mocktail pina colada με βάση το πράσινο τσάι μάτσα. Στο Eco Ginger’s TIp της ημέρας μαθαίνουμε πρακτικούς τρόπους για να μειώσουμε την σπατάλη νερού κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.



«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER», η απόλυτη green μαγειρική εκπομπή, καθημερινά στις 15.15 στο OPEN!

#OPENtv
# GreenKitchen_byMadameGinger

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved