Ελένη Μενεγάκη: «Κλείδωσε» η ομάδα της! Τα πρόσωπα και όλο το παρασκήνιο
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Κλείδωσε» η ομάδα της! Τα πρόσωπα και όλο το παρασκήνιο

Στην τελική ευθεία η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Το μεγάλο της comeback της Ελένης είναι γεγονός. Η παρουσιάστρια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν την παρουσιάστρια σε διάφορους σταθμούς και μάλιστα σε άλλες τηλεοπτικές ζώνες.

Η Ελένη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της.

Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Ποια θα είναι τελικά η ομάδα της;

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It και τον Γρηγόρη Μελά μέχρι και αυτή την ώρα, οι συνεργάτες που θεωρούνται βέβαιοι είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπουλου αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, για τον οποίο έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά, ωστόσο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά «έκλεισε» προχθές.

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση με την ίδια εδώ και ενάμιση περίπου μήνα να είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved