Love It: Η αντίδραση του Παντελή Καναράκη όταν ρωτήθηκε για χωρισμό Βανδή-Ντέμη
Media

Love It: Η αντίδραση του Παντελή Καναράκη όταν ρωτήθηκε για χωρισμό Βανδή-Ντέμη

Love It: Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (15-07) ο Παντελής Καναράκης, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η θηλιά» στο θερινό θέατρο Αθηνά, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο μιας και είναι χρόνια φίλος της τραγουδίστριας.

Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου του ζήτησε να σχολιάσει το γεγονός, εκείνος με απόλυτο σεβασμό, αρνήθηκε να το κάνει λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εσύ θα ήθελες να με ρωτήσεις και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι ο ρόλος σου τέτοιος. Εγώ δεν θα ήθελα να απαντήσω, όχι μόνο για τη Δέσποινα και για τον Ντέμη, αλλά είναι και η θέση μου να μη μιλάω για άλλους ανθρώπους στις εκπομπές», είπε και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή μπορώ να το συζητήσω με πέντε φίλους μου, μας βλέπει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, οπότε δεν θα ήθελα να θίξω τα προσωπικά».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε ότι νωρίς το πρωί ανακοινώθηκε ο χωρισμός του ζευγαριού

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης
Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved