Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό backstage βίντεο που δημοσίευσε η Βιολέτα – Με δάκρυα στα μάτια
Media

Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό backstage βίντεο που δημοσίευσε η Βιολέτα – Με δάκρυα στα μάτια

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί ο δεύτερος κύκλος να έριξε αυλαία πριν καιρό, όμως υπάρχει ένα επεισόδιο που ακόμη όταν κανείς σκέφτεται σκηνές, λυγίζει.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από το επεισόδιο του θανάτου του Μιλτιάδη και της κηδείας με τη Βιολέτα να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Λίγο πριν οι πρωταγωνιστές επιστρέψουν στο Διαφάνι για το πρώτο γύρισμα του τρίτου κύκλου η Θεοφάνια Παπαθωμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα backstage βίντεο μετά το τέλος εκείνου του γυρίσματος και έγινε ήδη γίνει viral.

“Τελευταίο γυρισμα αποχαιρετιστηριο... κλαμμένη!❤», σημείωσεστη λεζάντα.

Δες το κι εσύ

Όσο για το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου κύκλου; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιούλιου!

Οι ηθοποιοί –όσοι έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές- επιστρέφουν σιγά σιγά ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πρώτο γύρισμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν την έναρξη του πρώτου γυρίσματος την ερχόμενη Τρίτη (20-07), θα προηγηθεί η διαδικασία του τεστ για τον κορονοϊό. Αυτό θα γίνει μια ημέρα πριν οι πρωταγωνιστές επιστρέψουν στο Διαφάνι.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (19-07) όλοι οι ηθοποιοί θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊο προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διασποράς.

Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο πως η εταιρεία παραγωγής έχει φροντίσει ούτως ή άλλως πριν από κάθε γύρισμα να υποβάλλονται όλοι οι συμμετέχοντες σε θερμομέτρηση, ενώ θα γίνονται και τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι όλοι ασφαλείς. Είναι μια διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και όλο το προηγούμενο διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved