Survivor: Από εκεί που δεν μιλιόντουσαν… αγκαλιά σε έξοδό τους! Την τάιζε στο στόμα
Media

Survivor: Από εκεί που δεν μιλιόντουσαν… αγκαλιά σε έξοδό τους! Την τάιζε στο στόμα

Survivor: Μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις, βρέθηκαν τα είπαν και τα ξαναβρήκαν! Και όχι μόνο τα ξαναβρήκαν αφού στις πρόσφατες ή μάλλον στις μοναδικές φωτογραφίες που είναι μαζί μετά τέλος του Survivor, ποζάρουν με χαμόγελο αγκαλιασμένοι.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο. Θυμάσαι που οι δυο τους ήταν στα «μαχαίρια»; Ε… αυτό last year, είναι πλέον κολλητοί!

«Δεν θέλω να μιλάω για την Ανθή Σαλαγκούδη. Με την Ανθή δεν παίξαμε μπουνιές αλλά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτήν…», δήλωνε ο πρώην παίκτης.

«Αυτά που έχει πει ο Περικλής για εμένα, αν θέλει μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που στο τέλος ήρθε μια ρήξη στη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ήθελε να τα λέμε τηλεοπτικά. Ο Περικλής έχει μια άλλη εκδοχή και εγώ μια άλλη εκδοχή για το Survivor.
Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία και να μιλάω καρέ καρέ για όσα έχει πει ο Περικλής και να εξηγήσω τη φιλία μας. Το μόνο που άκουσα είναι ότι δεν είμαστε φίλοι… Δεν καταλαβαίνω εγώ πώς του έχω εκμυστηρευτεί τόσα πολλά γιατί πραγματικά ήμουν πολύ φειδωλή στα λόγια μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω πώς λέει ότι δεν ήμασταν φίλοι ενώ του έχω εκμυστηρευτεί τόσα πράγματα για την συναισθηματική μου κατάσταση, για το πώς περνούσα. Αυτό εννοώ.
Νομίζω ότι αν δεν είσαι κοντά με κάποιον άνθρωπο δεν μοιράζεσαι πράγματα για την ψυχολογική του κατάσταση. Μέχρι ένα σημείο είχαμε μια σχέση με τον Περικλή και δεν τον έβλεπα ποτέ με καχυποψία», έλεγε η Ανθή.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Οι δυο τους σε πρόσφατη έξοδό τους φαίνεται πως τα έχουν βρει και οι φωτό το αποδεικνύουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved