Media

Η «έκπληξη» της Μαλέσκου στις δηλώσεις του Ουγγαρέζου στο Podcast Showbiz O’Clock του gossip-tv

Είχαμε πει πως οι δηλώσεις του Ουγγαρέζου στο Podcast Showbiz O’Clock θα άναβαν «φωτιές».

Έτσι κι έγινε λοιπόν… και πώς όχι αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέλεξε το gossip-tv.gr και τη Διονυσία Ζαπατίνα να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις μετά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Ant1 και την εκπομπή Το Πρωινό.

Το πού έχει ήδη ακουστεί και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες. Ανάμεσα σε αυτά που αποκάλυψε ο παρουσιαστής απάντησε στο αν θα συνέχιζε να έχει την ίδια -όχι και θετική- άποψη για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε περίπτωση που πήγαινε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η απάντησή του λοιπόν στο ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου σε περίπτωση που πήγαινε ΣΚΑΙ, έφερε σε απρόσμενη θέση την ίδια την παρουσιάστρια.

Έκπληκτη ακούγοντας το, απάντησε μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, μέσα από την οποία της μεταφερθήκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Podcast Showbiz O’Clock του gossip-tv.

«Αλήθεια; Τον Δημήτρη δεν τον εγώ γνωρίζει κοντά, ωστόσο από ότι έχω καταλάβει λέει τη γνώμη του χωρίς φίλτρο. Νιώθει ότι είναι ανασφαλής; Ασφαλώς είναι η άποψη του, εγώ δεν αισθάνομαι ανασφαλής αλλά μπορεί να έχει και δίκιο… να τα διορθώνουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved