Σεζόν 2021-2022: Όλα τα reality προγράμματα που έρχονται στις οθόνες μας! Θα γίνει... χαμός!
Media

Σεζόν 2021-2022: Όλα τα reality προγράμματα που έρχονται στις οθόνες μας! Θα γίνει... χαμός!

Τα κανάλια εφοδιάζουν τη φαρέτρα τους ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022, με πολλά πρότζεκτ που σημειώνουν επιτυχία στη διεθνή αγορά.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά οι συντελεστές των καναλιών μόνο διακοπές δεν κάνουν! Οι συσκέψεις και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν, καθώς ο Σεπτέβρης που σηματοδοτεί την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν είναι πολύ κοντά.

Μαγειρική, μόδα, τραγούδι και χορός...

Αυτοί είναι οι διαγωνισμοί που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας:

«Game of Chefs»

Τα στελέχη του ΑΝΤ1, ενό­ψει της επόμενης τηλεο­πτικής σεζόν, που προ­μηνύεται ακόμη πιο ανταγωνιστική, αναδι­αμορφώνουν το πρό­γραμμα του. Συγκεκριμένα, πέρα από ενημερωτι­κές και ψυχαγωγικές εκπομπές, δύο σειρές, τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι, εντάσ­σουν διαγωνισμούς, που θα χαρίσουν... πολ­λά λεφτά. Ο πρώτος είναι ο διαγωνισμός μα­γειρικής «Game of Chefs» στον οποίο σεφ, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, καλούνται να αποδείξουν το μαγειρικό ταλέντο τους, τη δη­μιουργικότητα, τη φαντασία τους και πάνω απ' όλα την επιθυμία να πετύχουν. Ωστόσο, για να φτάσουν στο μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέ­πει να περάσουν μία σειρά απαιτητικών δο­κιμασιών και να κερδίσουν την εμπιστοσύ­νη κάποιου κριτή. Του Αγγέλου Λάντου, του Άνταμ Κοντοβά ή του Βασίλη Μουρατίδη.

«Greece's Next Top Model»

Ο διαγωνισμός μόδας «Greece's Next Top Model», που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του STAR. Ανανεωμέ­νος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του «GΝΤΜ», το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά και το πρώτο συμβόλαιο με μεγάλο πρακτο­ρείο. Για τέταρτη χρονιά, λοιπόν, αναζητούνται τα νέα πρόσωπα που θα ταράξουν τα νερά του ελληνικού μόντελινγκ. Κάθε εβδομάδα οι δια­γωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμ­φάνισή τους από τον φωτογράφο μόδας Δη­μήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το μοντέλο Ισμή­νη Παπαβλασοπούλου. Εκτός από τους κρι­τές, κομβικό ρόλο θα έχει ο Γιώργος Καράβας, ο «μέντορας» των διαγωνιζομένων.

«Μy Style Rocks»

Ο διαγωνισμός μόδας «Μy Style Rocks», σύμ­φωνα με πληροφορίες του MY TV, αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη τηλέοπτική σεζόν εντελώς ανανεωμένος. Στην παρου­σίαση της εκπομπής πρόκειται να δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ για τη σύν­θεση, της κριτικής επιτροπης τηρείται ακόμη σιγήν ιχθύος.

Στην παρου­σίαση της εκπομπής My Style Rocks πρόκειται να δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ για τη σύν­θεση, της κριτικής επιτροπης τηρείται ακόμη σιγήν ιχθύος.

Εκεί, δέκα διαγωνιζόμενοι με δια­φορετικό στυλ παρουσιάζουν καθημερινά τις ενδυματολογικές προτάσεις τους και αξιολο­γούνται από την κριτική επιτροπή. Μετά τις πέ­ντε διαγωνιοτικές ημέρες, ακολουθεί το Gala όπου οι παίκτες διαγωνίζονται σε κοινό κόνσεπτ και στο τέλος συγκεντρώνεται η συνολική βαθμολογία της εβδομάδας, οπότε και ανακη­ρύσσεται ο νικητής της εβδομάδας, που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο.

«Dancing with the Stars»

Το STAR, θέλοντας να ανανεώσει το πρόγραμμα του για την επόμενη σεζόν, εξασφλισε τα δικαιώματα του διαγωνισμού χορού «Dancing with the Stars». Πρόκειται για ένα πρότζεκ που διαγωνίζονται άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό ή και πολιτικό χώρο όπου μαζί με τους επαγγελματίες καβαλιέρους/ντάμες τους παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα ένα νέο ballroom ή λάτιν χορό μπροστά στην κριτική επιτροπή και στο κοινό. Βέβαια, τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού σε κάθε ζωντανό επεισόδιο δίνονται σε ίδρυμα. Από εκεί και πέρα, η Βίκυ Καγιά, μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό μόδας «Greece's Next Top Model», πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του «Dancing with the Stars». Στο μεταξύ, οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος καλά κρατούν...

«The Voice»

Ο μουσικός διαγωνισμός «The Voice», τα τε­λευταία πέντε χρόνια, αποτελεί ένα από τα δυ­νατά χαρτιά του ΣΚΑΙ και γι' αυτόν τον λόγο συ­νεχίζει δυναμικά την πορεία του. Εκεί, οι τέσσε­ρις κόουτς, δηλαδή ο Σάκης Ρουβάς, η'Ελενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, παίρνουν τις θέσεις τους και σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώ­ρας. Αγόρια και κορίτσια από την Ελλάδα και την Κύπρο είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν τους κριτές και να τους κάνουν να γυρίσουν την καρέκλα τους και να φωνάξουν «Σε θέλω!». Στόχος τους εί­ναι να αναδειχθούν και να κερδίσουν, πέρα από το χρηματικό έπαθλο, το συμβόλαιο με δισκο­γραφική εταιρεία.

«Top Chef»

Στον ΣΚΑΪ, περίπου ενάμιση μήνα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, αναδιαμορφώνουν τα σχέδια τους. Έτσι, πριν από το ριάλιτι εγκλεισμού «Big Brother II», θα προηγηθεί ο διαγωνισμός μαγειρικής «Top Chef» σε πα­ραγωγή της Acun Medya. Εκεί διαγωνίζονται 16 επαγγελματίες και ταλαντούχοι σεφ, με κοι­νό πάθος για τη γαστρονομία, αλλά και κοινό στόχο: να γευτούν την επιτυχία και να ανακη­ρυχθούν «Top Chef» της Ελλάδας. Για να συμ­βεί αυτό, όμως, πρέπει να εντυπωσιάσουν κά­ποιον από τους καταξιωμένους κριτές που συνθέτουν την κριτική επιτροπή. Να σημειω­θεί ότι στις δοκιμασίες δεν κρίνεται μόνο η δεξι­οτεχνία στη μαγειρική, κρίνονται και άλλα προ­σόντα που πρέπει να διαθέτει ένας καλός σεφ.

«MasterChef»

Ο διαγωνισμός μαγειρικής «MasterChef» με τους σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του 2022 πιο δυναμι­κά και... ανατρεπτικά από ποτέ! Για έκτη συνε­χή σεζόν, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που αγαπούν τη μαγειρική καλούνται να συμμετέ­χουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, διεκδικώ­ντας τον τίτλο του επόμενου ή της επόμενης.. «MasterChef», αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στην κουζίνα του διαγωνι­σμού, οι παίκτες ξεπερνούν τα όρια τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες. Η ταχύτη­τα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα τους θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από δοκιμασίες.

«Glam Wars»

Το ΟΡΕΝ, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022, εντάσσει στο πρόγραμμα του το νέο διαγωνίστικό σό­ου «Glam Wars», που θα προβάλλεται σε κα­θημερινή βάση. Ταλαντούχοι και δημιουργικοί make-up artists και κομμωτές, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τη φαντασία τους και το τα­λέντο τους, πρωταγωνιστούν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και φιλοδοξούν να είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές. Συγκεκριμένα, κάθε εβδομά­δα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η καθεμία από έναν κομμωτή κι έναν make-up artist, δια­γωνίζονται μεταξύ τους για το χρηματικό έπα­θλο. Τρεις κριτές, ειδικοί της ομορφιάς και της μόδας, παρακολουθούν κάθε δοκιμασία, σχολιάζουν και βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζομένων συνολικά.

Σε αναμονή...

Την επόμενη σεζόν αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας ακόμη δύο διαγωνισμούς, οι οποίοι, όμως, βρίσκονται στην αναμονή. Και αυτό γιατί εκκρεμούν οι αποφάσεις σχετικά με το αν θα φιλοξενηθούν, τελικά, στο νέο πρόγραμμα του ΑLΡΗΑ ή όχι. Αναφε­ρόμαστε στον διαγωνισμό τραγουδιού «Just the 2 of Us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτική επιτροπή τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποι­να Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου, καθώς επίσης και τον διαγωνισμό μεταμορφώσεων και στυλ «Style Me Up», που είδαμε πέρυσι στο ΟΡΕΝ, με παρουσιάστρια την τελευταία. Βέβαια, σ' αυτό το σημείο να επισημάνου­με ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλα­γές. Είτε προσθήκες είτε... ακυρώσεις, αφού οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν έναν στό­χο: την πρωτιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved