«Ζακέτα Να Πάρεις»: Η Ηρώ Πεκτέση δίνει spoiler: «Θα υπάρξει επανασύνδεση ανάμεσα σε Τόνια και Μάνο»
Media

«Ζακέτα Να Πάρεις»: Η Ηρώ Πεκτέση δίνει spoiler: «Θα υπάρξει επανασύνδεση ανάμεσα σε Τόνια και Μάνο»

Η Ηρώ Πεκτέση αποκαλύπτει τι θα δούμε στο νέο κύκλο της «Ζακέτας» και τις εξελίξεις στη σχέση Τόνιας-Μάνου.

Πληροφορίες για τα νέα επισόδεια της σειράς «Ζακέτα Να Πάρεις» μας δίνει η Ηρώ Πεκτέση.

Παράλληλα, η ηθοποιός απαντά και στο αν «πιστεύει στους ανθρώπους»...

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου της «Ζακέτας», αφήσαμε την Τόνια χωρισμένη με τον Μάνο καθώς είχε ανακαλύψει ότι υπάρχει στη ζωή του και μια άλλη γυναίκα, η Μαρίνα. Θα δούμε στα νέα επεισόδια την αντίδραση της;

Όχι. Η Τόνια έχει ήδη απογο­ητευτεί και το έχει δείξει όταν ματαιώνεται ο γάμος της με τον Μάνο, ενώ η ίδια είχε σχεδιάσει τα πάντα. Και η απογοήτευση γίνεται διπλή με την ανακάλυψη του τρίτου προσώπου.

Θα δού­με αλλαγές στο νέο κύκλο. Θα τον συγχωρήσει; Θα την παρακαλέσει;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα υπάρξει επανασύνδε­ση. Θα γίνουν διάφορα ωραία πράγματα και θα πειστεί να δώ­σει στον Μάνο μια ευκαιρία. Δεν ξέρω κατά πόσο οι άνθρω­ποι αλλάζουν στην πραγματικό­τητα, αλλά μπορεί να γίνει και αυτό.

Αν κάποιος θέλει, αλλάζει.

Ναι, ειδικά αν έχει ένα ωραίο κί­νητρο για να το κάνει. Αν το κί­νητρο σου είναι ο έρωτας και η αγάπη, μπορεί πραγματικά να γίνει μια μεταστροφή στον τρό­πο που αντιμετωπίζεις τη ζωή, που δεν την περιμένεις ούτε εσύ ο ίδιος.

Θα μιλήσουν οι δυο τους ξανά για γάμο;

Όχι, αφήνουν αυτό το θέμα στην άκρη. Και μέχρι να έρθει η επανασύνδεση, υπάρχει και ένα «ψήσιμο», δεν γίνεται στα γρήγορα. Τον περνάει από σαράντα κύματα μέχρι να πειστεί για τις καλές του προθέσειςσεις. Για κάθε δράση, υπάρχει και αντίδραση, και αυτό θα ισχύσει και για το συγκεκριμέ­νο ζευγάρι.

Η Δέσποινα τι στάση κρατάει;

Είναι πολύ υποστηρικτική απέ­ναντι στην Τόνια. Είναι δίκαιη, δεν είναι με το μέρος του γιου της, όπως είναι και το σωστό σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τι τύπος είναι η Τόνια;

Πρόκειται για έναν πολύ γλυκό και θετικό άνθρωπο, με καλο­προαίρετη οπτική και συμπερι­φορά. Δεν βάζει ποτέ κακό με το μυαλό της και δεν έχει δεύ­τερες σκέψεις. 'Οταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου, σκέ­φτηκα ότι είναι ένας πολύ κα­λός άνθρωπος που τον χαρα­κτηρίζει μια αφέλεια για τα πράγματα, μια παιδικότητα.

Πιστεύει στους ανθρώπους.

Ναι, κάτι που ενδεχομένως, αν είσαι λίγο παραπάνω έξυπνος, δεν το κάνεις εύκολα. Από την άλλη, η συμπεριφορά μας εξαρτάται πάντα και από τους άλλους.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved