The Bachelor: Η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Παππά ως… «εργένης»! Έτσι έγινε η αποκάλυψη
Media

The Bachelor: Η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Παππά ως… «εργένης»! Έτσι έγινε η αποκάλυψη

The Bachelor: Μπορεί ακόμη η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το νέο κύκλο να μην έχει βγει, ωστόσο στη σελίδα του Instargam είδαμε την πρώτη φωτογραφία με τη λεζάντα «Coming Soon».

Είναι επιβεβαιωμένο πως ο νέος «εργένης» είναι ο Αλέξης Παππάς και οι ειδήμονες του Instagram παρότι ο επίσημος λογαριασμός ανέβασε μόνο του χέρι του ηθοποιού να κρατά ένα τριαντάφυλλο, βρήκαν τρόπο να αποδείξουν πως πρόκειται για τον Αλέξη Παππά.

Πώς; Αυτό που «πρόδωσε» τον ηθοποιό είναι η μικρή χαρακτηριστική ελιά που έχει στην εξωτερική πλευρά του χεριού του.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασαν οι φανς

Όσο για το πώς κυλούν τα γυρίσματα στη βίλα;

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό πριν μέρες, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor έχει κάνει θαύματα.

«Είναι εκπληκτικός λένε ο τρόπος με τον οποίο υποδύεται οτιδήποτε του δοθεί. Στην αρχή του είχαν και ακουστικό, αλλά κατάλαβαν ότι δεν το είχε ανάγκη. Έχει τρομερή τηλεοπτική εμπειρία την οποία την χρησιμοποιεί και έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό. Tέτοιο ηθοποιό σε ριάλιτι δεν έχουν ξαναδεί. Είναι μεγάλη η ικανότητά του και δεν κάνω πλάκα. Κάνει πολύ σπουδαία πράγματα και έχει αναδείξει την εκπομπή, έχει αναδείξει τον εαυτό του. Από τα γυρίσματα του δεύτερου επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς ξεκινά να αποκτά αληθινά συναισθήματα για τα κορίτσια του ριάλιτι», είχε αναφερθεί ενώ η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της είχε πει:

«Ο νέος Bachelor δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Είναι πιο ρεαλιστής, ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός ως Bachelor. Ο νέος είναι πιο ρεαλιστής, που όμως θα έχει τις ρομαντικές στιγμές του, τα ελικόπτερά του. Είναι πολύ διαφορετικοί, κρατείστε αυτό. Δε μοιάζουν καθόλου σαν προσωπικότητες, χαρακτήρες ή στον τρόπο προσέγγισής τους προς το γυναικείο φύλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved