Αποκλειστικό: Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» ξεκινά γυρίσματα! Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Αποκλειστικό: Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» ξεκινά γυρίσματα! Όλες οι λεπτομέρειες

Η νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Σε ξένα χέρια», έρχεται στο νέο πρόγραμμα και έτοιμη να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η ΕΡΤ έχοντας ήδη κερδίσει το στοίχημα της μυθοπλασίας, θα εντάξει τη νέα αυτή σειρά στο καθημερινό της πρόγραμμα δίνοντας lead in στην ήδη επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr μέσα στην ερχομένη εβδομάδα θα πέσει η πρώτη κλακέτα και θα ακουστεί το πρώτο «πάμε» του σκηνοθέτη Στέφανου Μπλάτσου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς κρατούν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Μπέζος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Ρένια Λουιζίδου, η Χριστίνα Αλεξανιάν αλλά και η Βάσω Λασκαράκη.

Όσο για το σενάριο; Πίσω από τις απίθανες ιστορίες είναι ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του Alpha Έλα στη θέση μου και όχι μόνο, Γιώργος Κρητικός.

Η ιστορία πραγματεύεται την τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ δύο εργοστασιαρχών. Η τύχη θα τους φέρει στα χέρια τους ένα μωρό, και από εκείνο το σημείο τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αρχές της νέας σεζόν μαζί με τα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και θα πάει όλη τη σεζόν αφού έχει πάρει έγκριση για 170 επεισόδια.

Μετά το μεγάλο στοίχημα λοιπόν που κέρδισε τη σεζόν που μας αποχαιρέτησε, αφού η καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και οι υπέροχες «Η τούρτα της μαμάς» και «Τα καλύτερά μας χρόνια», ήταν αυτές που ανέβασαν ένα ακόμη σκαλοπάτι τη Δημόσια τηλεόραση στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, η ΕΡΤ συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στη ψυχαγωγία και σε σειρές χιλίων και βάλε καρατίων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved