Τα πρόσωπα έκπληξη του ενημερωτικού τομέα που «κλείδωσαν» να είναι στην εκπομπή της Μενεγάκη!
Media

Τα πρόσωπα έκπληξη του ενημερωτικού τομέα που «κλείδωσαν» να είναι στην εκπομπή της Μενεγάκη!

Πιο... ήσυχες διακοπές αναμένονται να είναι αυτές για το επόμενο διάστημα για την Ελένη Μενεγάκη αφού "κλείδωσε" τα πρόσωπα εκείνα που έψαχνε εδώ και καιρό για να αναλάβουν ένα σημαντικό κομμάτι της νέας της εκπομπής. 

Η γνωστή παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει να μοιράζει τη θεματολογία της εκπομπής της ανάμεσα στο lifestyle και την ενημέρωση και έτσι τουλάχιστον το δεύτερο κομμάτι το έχει ήδη εξασφαλίσει για την εκπομπή της στο Mega που θέλει να μη μοιάζει με εκείνη στην οποία την είχαμε συνηθίσει.

Η Ελένη λοιπόν, η οποία έψαχνε άξιους αντικαταστάτες για το κομμάτι που ανήκε στον Τάσο Τεργιάκη στην εκπομπή της "Ελένη" βρήκε τους ιδανικούς συνεργάτες.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μούτσο ο οποίος παρουσίαζε μονόλεπτα δελτία ειδήσεων και ασχολούταν με το διπλωματικό ρεπορτάζ και την Δέσποινα Τσόκου που γνωρίσαμε στο πάνελ της εκπομπής του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΙ. Η γερμανοτραφής δημοσιογράφος θα παρουσιάζει δικά της ρεπορτάζ και θα έχει ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σύμφωνα με τη Real.

Βέβαια απομένει αρκετός καιρός μέχρι να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή και φυσικά τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι μελλοντικοί της συνεργάτες θα αφιερώσουν το επόμενο διάστημα στην προσωπική τους ξεκούραση μιας και αναμένεται η νέα τηλεοπτική σεζόν να είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ζόρικη, όπως συνέβη και με την σεζόν που μόλις έφτασε στο τέλος της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved