Αποκλειστικό: Το στοκ επεισοδίων και το πρώτο «πάμε» για την έναρξη της νέας σεζόν στην ΕΡΤ
Media

Αποκλειστικό: Το στοκ επεισοδίων και το πρώτο «πάμε» για την έναρξη της νέας σεζόν στην ΕΡΤ

Αδιαμφισβήτητα η ΕΡΤ έκανε το μεγάλο «άνοιγμα» στη μυθοπλασία με τις εξαιρετικές σειρές που κέρδισαν το στοίχημα της τηλεθέασης.

Οι σειρές «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Η τούρτα της μαμάς» και «Ζακέτα να πάρεις», ήταν η «τονωτική ένεση» που χρειαζόταν η δημόσια τηλεόραση στο κομμάτι της ψυχαγωγίας ιδίως τη σεζόν που μας αποχαιρέτησε καθώς το τηλεοπτικό κοινό είχε ανάγκη από σειρές ποιοτικές και ικανές να δώσουν ανάσες γέλιου μέσα στην καραντίνα.

Το πέτυχε και έτσι βάζει πλώρη για ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα.

Οι σειρές με τις οποίες η ΕΡΤ κέρδισε μεγάλη μερίδα τηλεοπτικού κοινού έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr συνεχίζουν τα γυρίσματα μέχρι και τέλος Ιούλιου, όχι όμως με τις νέες προσθήκες ηθοποιών.

Τι σημαίνει αυτό;

Το καστ έτσι όπως το αφήσαμε στα τελευταία επεισόδια είναι σε πυρετώδη προετοιμασία καθώς σκοπός είναι να υπάρχει ένα στοκ επεισοδίων ώστε να ξεκίνησε η νέα σεζόν με αυτά προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» λόγω της πανδημίας.

Οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ «πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» κοινώς, θέλοντας έτσι να εξασφαλίσουν έναν αριθμό επεισοδίων μέχρι το «πρώτο πάμε» με τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στις σειρές.

Τα νέα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά από έναν περίπου μήνα και κάπως έτσι θα απολαύσουμε τις νέες ξεκαρδιστικές ιστορίες των πρωταγωνιστών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved