S.W.A.T: Η ομάδα ασχολείται με την αναζήτηση ενός ψυχωτικού θαυμαστή μιας γυναίκας
Media

S.W.A.T: Η ομάδα ασχολείται με την αναζήτηση ενός ψυχωτικού θαυμαστή μιας γυναίκας

S.W.A.T: Η ομάδα ασχολείται με την αναζήτηση ενός ψυχωτικού θαυμαστή μιας γυναίκας

που έχει γίνει διάσημη από την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο άνδρας έχει αποφασίσει να σκοτώσει οποιονδήποτε βρίσκεται γύρω της, προκειμένου να την έχει μόνο για εκείνον. Η γυναίκα– θύμα, ωστόσο, ενδιαφέρεται περισσότερο για την αύξηση των θαυμαστών της παρά για το πόσα αθώα άτομα θα κινδυνεύσουν.


Κατά τη διάρκεια του ρεπό τους, ο Στριτ και η Κρις βοηθούν τον Λούκα να ανακαινίσει το νέο του σπίτι. Παράλληλα, ο Ντίκον και ο Ταν συνεργάζονται με τον Μάμφορντ για να επιλύσουν μια κατάσταση ομηρίας, ενώ ο Χόντο ψάχνει για έναν κατά συρροή βιαστή μετά τη διάσωση της αδελφής του, η οποία βρέθηκε ναρκωμένη σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.


Η ομάδα S.W.A.T. αναλαμβάνει δράση όταν κλέβονται δεκάδες εργαλεία ταυτοποίησης DNA αλλά και πολλά σημαντικά ευρήματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο του LAPD, ενώ μια κοπέλα τραυματίζεται. Ο Ντίκον αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, κάτι που τον αποσυντονίζει από τα καθήκοντά του στην ομάδα, και ο Λούκα προσφέρεται να του δανείσει τα χρήματα που χρειάζεται

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Μια νεαρή γυναίκα, κόρη ενός μεγιστάνα του διαδικτύου, και ο φίλος της πέφτουν θύματα απαγωγής από εγκληματίες που ακολουθούν την τακτική και τη φιλοσοφία της ομάδας που απήγαγε το 1974 την Πάτι Χέρστ. Εν τω μεταξύ, ο Χόντο ταξιδεύει στην Αριζόνα με τη Νία για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο και πέφτει θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς. Τέλος, ο Χικς και ο Χόντο καλούν τον Στριτ στην ομάδα για μια δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved