Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος νέος Πρόεδρος στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ)
Media

Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος νέος Πρόεδρος στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ)

Νέος πρόεδρος για την Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) αναδείχθηκε ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος στις αρχαιρεσίες της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021 στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

  • Πρόεδρος: Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (CAPITAL.GR)
  • Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Ηλιόπουλος (ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ)
  • Γραμματέας: Παναγιώτης Μπόμης (DPG)
  • Ταμίας: Παναγιώτης Γεωργόπουλος (LIQUID MEDIA)
  • Μέλος: Βασίλης Τζανακάκης (OPEN TV)

Ο κος Φιλιππόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΝΕΔ για την εμπιστοσύνη, εξήρε τις πρωτοβουλίες του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίες έθεσαν τις βάσεις για την δυναμική πορεία της Ένωσης τα επόμενα χρόνια και έθεσε τις προτεραιότητες για το άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα ο νέος Πρόεδρος της ΕΝΕΔ εστίασε στην σύμπραξη με τον ΙΑΒ για την κοινή μέτρηση επισκεψιμότητας με στόχο την διαφάνεια στο μοίρασμα της διαφημιστικής δαπάνης, την ενίσχυση του θεσμικού ρόλου της Ένωσης για την παρουσίαση και προάσπιση των θέσεων των Εκδοτών, την συνεργασία με τους φορείς της αγοράς αλλά και την ενίσχυση της Ένωσης με νέα μέλη.

Αναλυτικότερα ο κος Φιλιππόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τα μέλη της ΕΝΕΔ για την τιμή που μου έκαναν να με αναδείξουν πρόεδρο της Ένωσης.

Στόχος μου είναι, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, να συνεχίσουμε το έργο των προηγούμενων διοικήσεων και θεωρώ πως η Ένωση πρέπει να κινηθεί με βάση 3 άξονες.

Πρώτον, εφαρμόζοντας μία αξιόπιστη μέθοδο μέτρησης επισκεψιμότητας, αποδεκτή από όλους τους θεσμικούς φορείς της διαφήμισης, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους αντικειμενική κατανομή των διαφημιστικών κονδυλίων.

Δεύτερον, αναδεικνύοντας περαιτέρω τον θεσμικό ρόλο της Ένωσης απέναντι στην πολιτεία, με σκοπό την επίλυση σημαντικών αντικειμενικών θεμάτων όπως τα πνευματικά δικαιώματα, το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, και τον εξορθολογισμό της κατανομής διαφήμισης σε σχέση με τη δυναμική του Μέσου.

Τρίτον, διευρύνοντας την Ένωση με νέα μέλη – σημαντικές εταιρείες ψηφιακών μέσων που σήμερα, για διάφορους λόγους, απέχουν, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η Ένωση όσον αφορά τις παρεμβάσεις της.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί η ΕΝΕΔ την επόμενη διετία. Προσβλέπω σε μία εποικοδομητική συνεργασία εντός του ΔΣ, αλλά και στη στήριξη όλων των μελών για το κοινό συμφέρον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved