Άγριες μέλισσες: Οι Σεβαστοί διαλύονται στον τρίτο κύκλο- Τι θα συμβεί με την Πηνελόπη
Media

Άγριες μέλισσες: Οι Σεβαστοί διαλύονται στον τρίτο κύκλο- Τι θα συμβεί με την Πηνελόπη

Άγριες μέλισσες spoiler: Η οικογένεια Σεβαστού διαλύεται ολοκληρωτικά στον νέο κύκλο της σειράς.

Οι σεναριογράφοι επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές της σειράς Άγριες μέλισσες. Τι θα δούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων;

Ο Δούκας και τα παιδιά του παύουν πια να δουλεύουν μαζί, ενώ και η Πηνελόπη επιστρέφει από το Παρίσι και δεν Θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με τους γονείς της. Αυτό που η Μυρσίνη φοβόταν περισσότερο όλη της τη ζωή συνέβη στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς.Έχασετα παιδιά της, τα οποία γύρισαν την πλάτη τόσο στην ίδια όσο και στον Δούκα δείχνοντάς τους έτσι πως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τα δεινά που πέρασαν τόσο οι αδελφές Σταμίρη όσο και πολλοί άλλοι από το Διαφάνι.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, αυτή η συνθήκη δεν πρόκειται να αλλάξει. 0 Δούκας και η Μυρσίνη θα συνεχίσουν να μένουν στη Λάρισα, μιας και πια είναι ανεπιθύμητοι στο Διαφάνι, και εκεί θα προσπαθήσουν να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Μια ζωή, όμως, που πια θα χαρακτηρίζεται από μοναξιά. Η Πηνελόπη, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, έχει φύγειγια το Παρίσι όπου θα σπουδάσει νομικά. 0 Νικηφόρος με τον Κωνσταντή αφήνουν οριστικά στο παρελθόν τις μεταξύ τους διαφορές. Συσπειρώνονται και μαζί γυρίζουν σελίδα στη ζωή τους. Τα δύο αδέλφια θα ανοίξουν ένα μαγαζί στη Λάρισα. Δεν θέλουν πια να έχουν καμία σχέση με τους γονείς τους και όσο και αν η Μυρσίνη θα προσπαθήσει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την πόρτα στους γονείς τους για πάντα.

Από την άλλη, στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες», θα δούμε ακόμη την επιστροφή της Πηνελόπης από το Παρίσι. Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο Διαφάνι και ειδικά τη δολοφονία του Αλέξη, η Πηνελόπη έχει αλλάξει. Έχει γίνει πιο σκληρή και αποφασισμένη να μην αφήσει πια κανέναν να εξουσιάζει τη ζωή της. Και για εκείνη οι γονείς της δεν είναι τίποτε άλλο παρά δύο δολοφόνοι. Η Πηνελόπη θα συσπειρωθεί στο πλευρό των δύο αδελφών της. Θα παλέψει πολύ μέσα της, καθώς θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του Αλέξη, αν και ξέρει καλά πως από πίσω κρύβεται ο ίδιος της ο πατέρας.

Από την άλλη, η ψυχολογική κατάσταση του Δούκα μετά τον θάνατο των δύο αδελφών του είναι άσχημη. Και η απόφαση των παιδιών του να του γυρίσουν την πλάτη ήταν το τελειωτικό χτύπημα. 0 μοναδικός συμπαραστάτης του πια θα είναι η Μυρσίνη. Μαζί θα προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν ξανά, θα αφήσει πίσω του τα χωράφια και το Διαφάνι και θα ασχοληθεί με τη βιομηχανία.

0 Δούκας, όμως, θα συνεργαστεί και με τη χούντα και αυτός θα είναι ακόμη ένας λόγος για να συγκρουστεί με τα ίδια του τα παιδιά. 0 Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν συμφωνούν με τις μεθόδους των φίλα προσκείμενων στη χούντα, σε αντίθεση με τον πατέρα τους, που θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθεί από την κατάσταση. Οι Σεβαστοί θα μένουν στην ίδια πόλη, αλλά θα είναι σαν ξένοι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved