Ήλιος: Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται- Ο θάνατος του Φίλιππου την έχει διαλύσει
Media

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται- Ο θάνατος του Φίλιππου την έχει διαλύσει

Ήλιος:Η είδηση πως ο Φίλιππος είναι νεκρός σκάει σαν βόμβα στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Ήλιος», ένα από τα πρόσωπα που θα λυγίσουν από τον θάνατό του είναι η μητέρα του, η Αλεξάνδρα…

Συγκλονιστικός και γεμάτος ανατροπές, αλλά και δυνατές συγκινήσεις αναμένεται να είναι ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς «Ήλιος» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Μετά το καθηλωτικό φινάλε στο οποίο πραγματοποιήθηκε η ισχυρή έκρηξη στο κτήμα την ημέρα του γαμήλιου πάρτι της Αλίκης και του Δημήτρη, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, σύμφωνα με το Mytv, θα δούμε συντρίμμια, αλλά και ανθρώπους λιπόθυμους και βαριά τραυματισμένους. Όμως ένας είναι εκείνος που δεν θα τα καταφέρει και θα υποκύψει στα τραύματά του. Αυτός είναι ο Φίλιππος Βενεκίδης. Όπως είναι φυσικό, ο θάνατόςτού θα λυγίσει τους κατοίκους της Καβάλας και θα ισοπεδώσει την οικογένειά του.

Οι πρώην σύντροφοί του, η Αλίκη και η Λήδα, ξεσπούν σε λυγμούς μπροστά σε αυτή την τραγική είδηση, ενώ ράκος είναι και τα τρία του παιδιά. Η Εύα, ο Άρης και ο Πέτρος. 0 πόνος, όμως, είναι αβάσταχτος και για την Αλεξάνδρα. Η ισχυρή γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μοναχογιός της έχει πεθάνει. Του είχε αδυναμία και η αγάπη της για εκείνον ήταν μεγάλη και γι’ αυτό πολλές φορές επενέβαινε στη ζωή του θέλοντας μονάχα το καλό του και την ευτυχία του. Στο τελευταίο αντίο, η Αλεξάνδρα βρίσκεταισε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, όσο περνούν οι μέρες και συνειδητοποιεί την απώλεια του αγαπημένου της γιου, τρελαίνεται. Παρόλο που η Αλίκη προσπαθεί να τη στηρίξει ψυχολογικά, δεν τα καταφέρνει.

Κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο δύσκολη για εκείνη συνειδητοποιεί πως τώρα πια τίποτα δεν της δίνει την παραμικρή χαρά. Η γυναίκα κλείνεται ολοένα και πιο πολύ στον εαυτό της μεαποτέλεσμα η κατάστασή της να προβληματίζει έντονα την Αλίκη. Η τελευταία, από τη μία έχει να διαχειριστεί τον πόνο τω παιδιών της και από την άλλη το βαρύ πένθος της πρώην πεθεράς της.

Όμως, προσπαθεί με υπομονή και ψυχραιμία να σταθεί στο πλευρό της και να τη στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες και επίπονες στιγμές που περνάει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved