Kitchen lab: Το σκηνικό της εκπομπής του Πετρετζίκη αλλάζει την επόμενη σεζόν και δες το πρώτος!
Media

Kitchen lab: Το σκηνικό της εκπομπής του Πετρετζίκη αλλάζει την επόμενη σεζόν και δες το πρώτος!

Η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, Kitchen Lab, που προβάλλεται στον Alpha και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν με ανανεωμένο σκηνικό!

O Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος έγινε μπαμπάς πριν από λίγες μέρες έκανε τα πρώτα γυρίσματα για τις νέες εκπομπές του τη σεζόν 2021-2022 και ξετρελαθήκαμε με τη νέα του κουζίνα!

Ο σεφ μας έδωσε μία γεύση από το υπέροχο και ανανεωμένο σκηνικό του Kitchen lab και σίγουρα θα πάθεις και εσύ πλάκα!

Στη νέα του κουζίνα, ο σεφ θα μας δείχνει απλές και… παρεξηγημένες συνταγές, πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές συνταγές και φυσικά θα μας λέει και την επόμενη σεζόν τα μυστικά για τα πετυχημένα πιάτα που θα δημιουργεί!

Ο Άκης Πετρετζίκης και την επόμενη σεζόν μέσα από την εκπομπή, Kitchen Lab θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις πιο λαχταριστές και ευφάνταστες συνταγές και θα δημιουργήσει για εκείνους τις πιο ξεχωριστές γεύσεις. Πανέτοιμος και ευδιάθετος όσο ποτέ, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, μπαίνει στην ανανεωμένη κουζίνα του και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και λαχταριστά φαγητά. Επιλέγει με μεγάλη προσοχή τις πρώτες ύλες, συνδυάζει έξυπνα και οικονομικά τα πιο θρεπτικά υλικά και συνθέτει απίθανα γεύματα που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Ο ίδιος λοιπόν δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα του κουζίνα, που όπως θα δείτε παρακάτω κυρίαρχο χρώμα είναι το γαλάζιο και σχολίασε: «για πείτε σας αρέσει η καινούργια μου κουζινάρα;»!

Εμάς μας άρεσε πολύ και τη ζηλέψαμε, δες την και εσύ στην παρακάτω gallery και σίγουρα θα ξετρελαθείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved