Και ο Ατζούν «ψηφίζει» μαγειρική – Έρχεται το Top Chef
Media

Και ο Ατζούν «ψηφίζει» μαγειρική – Έρχεται το Top Chef

Η τεράστια επιτυχία του διαγωνισμού του Star όχι μόνο έκανε τα στελέχη να δώσουν το πράσινο φως και για του χρόνου αλλά οδήγησε τα στελέχη των αντίπαλων καναλιών σε παρόμοια φορμάτ. Και ο Ατζουν όμως ψηφίζει μαγειρική.

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κουζίνες και κουτάλες καθώς θα βγάλει στον αέρα το πρώτο μισό της σεζόν το «Game Of Chefs» με τον Άγγελο Λάντος, Βασίλη Μουρατίδη και Ανταμ Κοντοβά να κάθονται στη θέση του κριτή και να βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι τρεις καταξιωμένοι σεφ θα μοιραστούν με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας: τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική και τη διάθεση για πειραματισμό και καινοτομία.

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον πέρασες στην επόμενη φάση. Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του νέου project. Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο! Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη. Για να περάσει κάποιος στην επόμενη φάση, θα πρέπει οι δυο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.

Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής. Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Το τρίτο στάδιο είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον, κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια. Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα.

Και ο Ατζουν όμως ψηφίζει μαγειρική.

Ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι έρχεται από τον Σεπτέμβρη δυναμικά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το «Top Chef επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε παραγωγή της Acun Media και πολλές εκπλήξεις. Το φορμάτ προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2010 και την ερχόμενη χρονιά θα αλλάξει στέγη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα ονόματα των κριτών και του παρουσιαστή.
Πηγή: Tύπος Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved